caute, asi sa pytam somarinu ale chcem ist na vylet do viedne hlavne pozret zoo a schonbrunn, mozno aj zamoj belveder a botanicku zahradu a mam 3 otazky:
1. ci zoo schonbrunn a mozno belveder a botanicka ci sa nachadzaju v 1.zone v 1.pasme ale halv
1. nie je tá záležitosť so zónami bezpredmetná? pokiaľ viem, vlakový lístok platí aj ako lístok na metro a električku.
2. podla mňa sa odvez električkou na Karlsplatz alebo.. k Westbahnhofu. odtiaľ musí ísť niektoré metro k Schönbrunnu.
3. niežeby som tam niekedy bola, ale hej, Belveder a Botanická záhrada patriaca k Uni Wien (vstup zdarma) je vraj v bezprostrednej blízkosti Südbahnhofu
prečo si nevyhľadáš konkrétne informácie na internete?
1. pytam sa preto lebo tetka na stanici vravela ze ked uz je to 2.zona uz si musis kupit normal listok ze na to nestaci ked mas vlakovy spolu s dopravou v jednom takze preto sa pytam ze ci patri zoo a schonbrunn do 1.zony alebo ako?? a ci aj belveder a botancika skratka je to vsetko v zone 1 alebo ako?? ak je tak vpoho kupim si listok spolu s dopravou a mozem jazdit hore dole takze........
1. Neviem. Ale je to centrum, takže by malo. No keď som tam ja, jednoducho si kúpim lístok na niekoľko dní a cestujem si hore dole. A slušne ďaleko bez toho aby mi niekto hovoril niečo o pásmach.
Keď tam ideš na jeden deň, kúp si lístok na vlak aj s dopravou a hotovo. Mňa to stojí 15 e.
2. Metro je tam hneď. Sud. sa teraz prerába, takže je tam dosť provizórne vyriešené. Proste tam vystúpiš a prejdeš na druhú stranu. Tam máš park. Pôjdeš popri parku a tam... No choď proste s ľuďmi. Metro tam je hneď.
metro nie je až tak ďaleko, choď stale dole a hľadaj tie U-čka .. do shonbrunnu ide u4 ako povedala @astaroth27 .. ja si pamatam že som ale raz prestupovala na karlsplatzi no neviem že z ktoreho u-čka .. a o tych pasmach neviem ja som šla normalne s vlakovym listkom a všetko bolo v pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
2. podla mňa sa odvez električkou na Karlsplatz alebo.. k Westbahnhofu. odtiaľ musí ísť niektoré metro k Schönbrunnu.
3. niežeby som tam niekedy bola, ale hej, Belveder a Botanická záhrada patriaca k Uni Wien (vstup zdarma) je vraj v bezprostrednej blízkosti Südbahnhofu
prečo si nevyhľadáš konkrétne informácie na internete?
1. pytam sa preto lebo tetka na stanici vravela ze ked uz je to 2.zona uz si musis kupit normal listok ze na to nestaci ked mas vlakovy spolu s dopravou v jednom takze preto sa pytam ze ci patri zoo a schonbrunn do 1.zony alebo ako?? a ci aj belveder a botancika skratka je to vsetko v zone 1 alebo ako?? ak je tak vpoho kupim si listok spolu s dopravou a mozem jazdit hore dole takze........
2. a ak vies tak daj aspon trasy ako yb som mohla ist bud lektricka alebo bus alebo peso bud na metro alebo........
3. a to fakt je to zadarmo halvne ta botanicka no superrrrrrrr
2. neviem tú trasu z hlavy, len to, že k Schönbrunnu ide tuším metro U4
3. iba o tej botanickej som hovorila, že je zadarmo Belvedere určite má vstupné
diky moc pozrem a prestudujem to co si mi dala
ved ked tak popytaj ale ked nie tak nevadi dik za ochotu
ke tak daj potom vedet co zistis
a kedy ides?? ja idem az 26.8
ale aj tak si uzi
ach jaj to s amas do talanska by som sla aj ja ....no zavidim ale v brom tak sa maj suprovo a ked tak daj potom vsetko vedet ako bolo
Keď tam ideš na jeden deň, kúp si lístok na vlak aj s dopravou a hotovo. Mňa to stojí 15 e.
2. Metro je tam hneď. Sud. sa teraz prerába, takže je tam dosť provizórne vyriešené. Proste tam vystúpiš a prejdeš na druhú stranu. Tam máš park. Pôjdeš popri parku a tam... No choď proste s ľuďmi. Metro tam je hneď.
3. To neviem.
aha takze pracovne?? no tak snad sa tam tesis aj tak
AAHA dik za radu vazim.D
tak tiet dakujem za radu velmo vazim.D
ach tak takze obratene na slovensku na dovce ahaaa no super vies po talansky to sa mas ...mne robi prblem aj tak nemcina
nojo jazyky mi vzdy isli tazko ach jajaj