Ahojte, chcem sa opýtať na jednu vec. V novembri som odišla zo školy ( z vysokej) ale neodhlásila som sa zo štúdia, len som proste odišla. Chcem vedieť, že či ma teraz automaticky vylúčia zo školy po skúškovom a že budem automaticky vylúčená, čiže už nebu
aj môj brat proste prestal chodiť do školy, ale on bol štvrták.. ale tak to je asi za jedno.. myslím, že mu potom len prišiel papier, že je vyhodený či čo
Ja som tiež neprišiel na zápis v septembri do 5 teho ročníka... zo študijneho mi napísali mail s otázkou prečo... odpísal som, že už nechcem pokračovať a obratom mi prišiel list, že som ukončil štúdium atď.
záleží od školy, na tej mojej napríklad vyhadzujú až na konci akademického roka, keď človek nesplní hranicu 40 kreditov... teda, dúfam, že to nemenili potvory, spolieham sa na to... treba si zistiť, ako to je na tej tvojej, možno budeš evidovaná ako študent ešte aj ďalší semester...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov