@tommyhot no pokial dobre viem zrejme je to asi značka môjho notebooku kedže mám HP! Pýtal som sa to kamoša čo robi v HP povedal že ak som vymazal register prišiel som o ovladače atď. ktoré majú byť v pc
@77hanes77 inštalačne cd nemám (windows ma pc v sebe), skušal som to ale vôbec nič sa nestalo neviem sa k tomu dopracovať da mi len opravu chyb ale stále je rovnako na tom
@yogino Pred bootovaním stláčaj F8 a otvorí sa ti menu zavádzania OS ... Tam daj opraviť tento PC (restore or recovery PC) , potom, keď sa ti to načíta, tak daj posledné body obnovy (restore points) a tam vyber bod pred ktorým to bolo funkčné ... Pokiaľ tam nejaké máš
@77hanes77 to som skúšal vždy mi vyhodi windows v takom stave ako bol. Skúšal som prejsť všetky možnosti a nejde to. Keď otvorim správca zariadení na dvd mám taky žltý trojuholník a keď na to kliknem napíše mi- Systém Windows nemôže spustiť toto hardvérové zariadenie, pretože informácie o jeho konfigurácii (v databáze Registry) sú neúplné alebo poškodené. (Kód 19)
@yogino tyvole, viem že som tu už asi neskoro, ale nedá mi... toľko totálneho nepochopenia a nevyznania sa v počítačoch som už dlho nevidel... toto nie je že "neviem o čom hovorím a som si vedomý toho že neviem o čom hovorím", toto je dokonca že "splietam kravinu cez kravinu a absolútne netuším že to čo kecám vôbec nedáva zmysel", a tí tvoji kamaráti sú na tom podobne. odporúčam buď si kúpiť nejakú dobrú príručku o hardvére, alebo dávať comp pri problémoch do servisu a o viac než "dvakrát kliknite na ikonu pre spustenie aplikácie" sa nepokúšať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ja ti síce poradiť neviem, ale aj tak... som pohoršená!
ale sorry ani ja neviem o com tocis