Akoze..moj zivot od dneska nema zmysel. nejakym blbym sposobom sa mi zmazali vsetky kontakty na ICQ....Neviete ako je to mozne?Virusy som kontrolovala,nemam ziadne...A pred 4 hodkami som mala kontakt list uplne v pohode...Co sa stalo?Sama som si t
Ja mam nastastie uz QIP ....a sak mozno si tam dostala daky nenapadny virus, ktory ta len navstivil a hned odisiel abo si si to sama dako zmazala, nestastnou nahodou
aj mne sa to stalo.. skus sa odhlasit a znova prihlasit,abo restartni comp.. uz si nepamatam jako som to spravila,ale vratili sa mi setky naspat. good luck
nebojte sa. Ide len o vypadok diskoveho pola servera. Vase kontakty su ulozene na servri lenze ten server je mimo prevadzky tak sa k nim nedostanete. To to uz sa raz stalo. Zachvilu to nahodia
hoblik MSN! prejdite na jabber! Google Talk je vlastne jabber! a je zadarmo a na vsetky platformy a bez virov -) dokonca v nom mozete mat aj slovniky alebo pocasie ci SMS branu
Emdi: Správny názor! Minule som skúšal Jabber a celkom sa mi páči. Ako klienta som použil Psi. Na jabberi je super to že dokáže komunikovať aj s inými protokolmi(ICQ, MSN, AOL, Yahoo...) Ibaže ja mám všetky kontakty na ICQ protokole, takže mne najviac zatiaľ vyhovuje ICQ protokol a ako klient QIP (momentálne betaverzia Infiumu)
P3tula nejdeme tazit. a sama si povedala "ZASE nesli tazit Z VYPADKU ... " ... icq ma uz dlho problemy ... a urobilo by to aj ICQ ... ICQ si moze dovolit drahu reklamu, vid zoznam.sk ... ale jabber chce byt free a ked su ludia spokojni, robia mu reklamu.
zrus si pouzivatelov offline ci akos a o pise. mn sa to stalo tiez. ale potom som zistil, ze voalco som mal v tom spravene ako v tom programe. cize nic sa ti nevymazalo. Ja som ani neviem zaznacene som mal iba uzivatelomv online. a tak som to musel zrusit. lebo potom mi nechclo otvoriot spravy co mi napisai ty ktory boli offilne v danom case
QIP 4ever , no problems .. ale ako tu uz bolo spomenute , hned tam tie kontakty budu .. uz sa mi to stale tiez ked som pouzival icq .. takze neni sa coho bat ..
nechcem byt hnusny,neviem,preco pouzivate program ICQ,ked je tu mnoho lepsich,napr ja pouzivam TRILIAN a ma tu vyhodu,ze ked v nom mam nahadzane kontakty staci mi zalohovat korenovy adresar a ked sa nieco poserie len si ho nakopirujem naspet,vsetko fachci dalej,netreba ho ani instalovat potom,cize na vlastnych chybach sa ucis
No ano...Uz je to v pohode...Stacilo len pockat par minutiek...
No a k tym klientom...Ja sa akosi nevyznam...Ale,planujem prejst na qip alebo mirandu...Aj ked neviem,ci dokazem s mirandou pracovat...Ja,taky pocitacovy antitalent... Okej...alee..dik za vsetky rady.Peace )
ináč strašne sa mi páči podmienka: "souhlasíte s tím, že v případě jakéhokoli sporu se společností AOL, se dostavíte k soud v americké Virginii."...to by sa nás tam zišlo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
bozeee co teraz :???
tak sa odhlas a znova prihlas a budu tam
Neviem...
» get.live.com/messenger/overv...
stahujte, nainstalujte, regnite sa
a potom sem dajte svoju emesen adresu
moja je: live@m-ayo.net
oveeeela lepsie ako ICQ, kludne vam dokazem
no parada... sak co... apson pojdem von no... ved je tak pekne vonku...neprsi nie?
icq sucks...
a takto som spravil koniec ICQ: pustam_ICQ_svet_" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku www.emdi.sk">» www.emdi.sk/blog:7 pustam_...
No a k tym klientom...Ja sa akosi nevyznam...Ale,planujem prejst na qip alebo mirandu...Aj ked neviem,ci dokazem s mirandou pracovat...Ja,taky pocitacovy antitalent... Okej...alee..dik za vsetky rady.Peace )
To Emdi: Tu máš niečo o podmienkach s ktorýmy súhlasíš keď sa registruješ na ICQ...:
» www.ddworld.cz/windows/icq-ces...
ináč strašne sa mi páči podmienka: "souhlasíte s tím, že v případě jakéhokoli sporu se společností AOL, se dostavíte k soud v americké Virginii."...to by sa nás tam zišlo...