Ahojte, mohol by mi niekto povedať resp. na rozum vysvetliť aké mám šance, čo sa týka výmeny izby na ŠD 3 v BB? Ide o to, že ako každý posratý prvák by som rada mala izbu s kamoškou.Nechcem zbytočne dopredu vyvolávať ubytovateľke ak ma rovno pošle do riti
ja som tam byvala a dalo sa to myslim...a potom taki co im to vyslo ze boli na jednom bloku s kamosmi tak sa neoficialne vymenili s niekym ale na konci odovzdali original izbu
Výmena izby prebieha tak, že sa s niekým dohodneš na výmene izieb. Teda formálne ty budeš náhrada za tú osobu, s ktorou sa meníš a ona zas bude náhrada za teba na tvojej pôvodnej izbe. Volať ubytovateľke neviem či má zmsel, nakoľko tie izby už sú pridelené a ľudia ich už majú v AISe...
To znamená, že v tvojej situácií sa musíš dohodnúť s niektorou z kamoškiných spolubývajúcich alebo ona s nejakou tvojou spolubývajúcou...Popravde si však myslím, že nových spolubývajúcich sa netreba báť, budeš mať možnosť ich spoznať viac ako spolužiačky a to sa hodí, keď človek začína na VŠ
Ďakujem vám všetkým za reakcie viem že na niektorých školách už teraz dostanú mená spolubývajúcich na mail, funguje niečo také aj na UMB? Alebo to budeme riešiť až v septembri, keď sa ubytujeme?
@napoleon200 Mám 3 lôžkovú izbu, takže novému človeku sa nevyhnem chcem sa len ako desný introvert ušetriť šoku z dvoch cudzích ľudí..jasné, ak to neudá, budem si musieť pekne zvyknúť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Jooj tento rok mi ten intrak bude chýbať