Ak mám rátať len tie v ktorých som sa aj dlhšie zdržal že sme nimi len neprechádzali tak Česko, Maďarsko, Grécko (Rodos), Rakúsko, Belgicko, Francúzsko, Poľsko, Bulharsko a to je asi všetko
normalne sa mi to chce lebo samu ma zaujima ze kolko :'D napisem take kde som normalne bola aspon par dni. a nechce sa mi velke pismena
cesko, rakusko, madarsko, nemecko, polsko, slovinsko, chorvatsko, bulharsko, grecko, litva, lotyssko, estonsko, finsko, svedsko, holandsko, belgicko, luxembursko, taliansko, francuzsko, monaco, spanielsko, portugalsko, anglicko, irsko, maroko, egypt, maledivy, emiraty.. neviem ci som nieco zabudla, mam skoro vsetko len europu ale dufam ze 2021 vela pribudne hlavne azijskych
Všetky okolité okrem Ukrajiny (ak sa nerátajú náhodné prekročenia tesne za hranicu), Island, Nórsko, Švédsko, Fínsko, Estónsko, Litva, Lotyšsko, Slovinsko, Egypt a pár hodín na letisku a v autobuse v Nemecku, ale to sa asi tiež neráta
Česko, Poľsko, Ukrajina, Maďarsko, Rakúsko, Slovinsko, Chorvátsko, Taliansko, Nemecko, Holandsko, Belgicko, Švajčiarsko, Francúzsko, Dánsko, Švédsko, Španielsko, Portugalsko, Rusko, Gruzínsko, Arménsko, Turecko, Izrael, Náhorný Karabach čo je v podstate Azerbajdžan okupovaný arménskymi silami (mám to počítať?), Irán, SAE, Kazachstan, Kirgizsko, Tadžikistan, India, Nepál, Maroko + Západná Sahara, Mauritánia, Senegal, Gambia. Niektoré opakovane a vo veľa z nich som strávil aj mesiac. Upravil som to, chýbali mi dve krajiny
Taliansko 3x, Chorvátsko - Zadar, Turecko 2x, Tunisko, Grécko - Korfu, Bulharsko a SAE - Dubai, z kade som si odnášal najviac zážitkov.
No a potom okrem samozrejme Slovenska, keďže tu bývam a ho nepočítam, tak ešte aj Česko, Rakúsko, Poľsko, Maďarsko. Tranzitné krajiny tiež nerátam, aj keď isiel som cez Slovinsko.
v každej z týchto som strávila minimálne 3 mesiace: Česko, Maďarsko, Fínsko, Veľká Británia, Švédsko
v týchto som strávila minimálne týždeň: Nórsko, Dánsko, Island, Francúzsko, Španielsko, Portugalsko, Nemecko, Srbsko, Chorvátsko, Grécko, Čierna Hora, Bosna a Hercegovina
no v ramci mojej prace by to bol asi dlhy zoznam... skor dam tie EU, ktore som nenavstivil... Lichtenstein, Albansko, Rumunsko, Malta, Bosna a Hercegoviny, Cierna Hora, Island... no a v ramci zvysku sveta som navstivil pracovne par statov v Afrike (JAR, Keňa...) v Azii asi 6 - 7 ... v ramci Amer. kontinentu tiez asi 6 - 7... + pracovne Australia a sukromne Kiribati
Idem od roky 2020. Jamajka, uk, tanzania, israel, egypt, ukrajina, cyprus, turecko, polsko, slovinsko, chorvatsko, cesko, madarsko, taliansko, soanielko, francuzsko, kapverdy, portugalsko, nemecko, holandsko, rakusko. Asi to je setko
@azizi ono to zase az tak wow! nie je je to casto dost unavne a vacsinou vidime z tej krajiny velmi malo... napr. 10 dní v Japonsku a jedine, co sme videli resp. navstivili, bola Japonská zahrada v Expo parku v osake
@salora to chápem ale aj tak je to uzasne a obdivuhodne... A môžeš si napriklat kúpiť takú tu obrovskú mapu, kde si "vyfarbiš" všetky krajiny, ktoré si navstivil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Chorvátsko. No dobre a ešte Rakúsko hneď za hranicami
to boli výlety.
Ale aj do obchodu do Poľska som išiel
2. Rakúsko
3. Maďarsko
4. Poľsko*
5. Chorvátsko
6. UK*
7. Bulharsko*
Tie, cez ktoré som len prechádzala, nerátam.
Krajiny označené „*“ som navštívila s účelom pobytu na jednom mieste.
cesko, rakusko, madarsko, nemecko, polsko, slovinsko, chorvatsko, bulharsko, grecko, litva, lotyssko, estonsko, finsko, svedsko, holandsko, belgicko, luxembursko, taliansko, francuzsko, monaco, spanielsko, portugalsko, anglicko, irsko, maroko, egypt, maledivy, emiraty.. neviem ci som nieco zabudla, mam skoro vsetko len europu ale dufam ze 2021 vela pribudne hlavne azijskych
No a potom okrem samozrejme Slovenska, keďže tu bývam a ho nepočítam, tak ešte aj Česko, Rakúsko, Poľsko, Maďarsko. Tranzitné krajiny tiež nerátam, aj keď isiel som cez Slovinsko.
v týchto som strávila minimálne týždeň: Nórsko, Dánsko, Island, Francúzsko, Španielsko, Portugalsko, Nemecko, Srbsko, Chorvátsko, Grécko, Čierna Hora, Bosna a Hercegovina