Boli sme s kamaratkou v meste a dost sme sa opili. Ja som už išla domov. Tak sme sa teda rozlučili. A rano sa dozviem že moju kamaratku onedlho na to ako som odisla zbili holky,??? Preto, že si ju pomýlili s inou čo im ukradla veci.. No je to normálne??
toto by sa mi zdalo na blog .... ale necham to tak asi. .... ale podat nie lebo pootm pachas trestnu cinnost aj ty. uz len toto ze si ich chces podat. takze nechaj to na policiu ... keby nesla domov sama tak sa jej nic nestane.
Ad1: valaju sunky, lebo bez svedkov tazko niekoho najdes, hlavne ked ona ich nevie opisat. NEMAS sancu ich najst ani nikto iny.
Ad2: si sprosta, pretoze ak si chces uz niekoho podat drz sa zlateho pravidla: nikomu o tom nehovor pred,pocas a po "akcii". Teraz si to pekne napisala, takze ked ich niekto zbije je jasne kto to bol.
vymlete baby..je to najhorsie co moze existovat....vidim to aj v triede..ajv blizkom okoli.....sa ma spoluziacka pytala ze kto bol Van Gogh???....ze ci nejaky politik..jááj..treba matvseobecny prehlad....aj o tom koh treba zbit....
Predvčerom si vykračujem do fitka a zrazu dve, take mierne pri sebe dievčatá začali na seba vykrikovať frázy typu:
-"poj sem, nech ti najebem"
-"ty štetka jebnuta,čo si myslíš"
-"ta tu ujebem"
-"čo sa po ňom pozeraš ty kurva"
No a potom samozrejme prišiel na rad aj fyzický kontakt Tie nemotorné kopance a ťahanice za vlasy, to ste mali vvidiet A všetko sa dialo za bieleho dňa pred zrakmi okoloidúcich
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
pawlo: to že sme sa opili je uplne normalne nema spolocne nic stym ze ju zbili..
.... ako tie holky vyzerali chcem si ich podať!!!! DIQ tu je dokaz. len som reagoval na tvoju duskusiu!
...jo ale najlepšie aj tak je keď sa baby bijú a náhodou pri tom spadnú napríklad do blata alebo oleja...
kam sa mam ist pozriet?
Ad2: si sprosta, pretoze ak si chces uz niekoho podat drz sa zlateho pravidla: nikomu o tom nehovor pred,pocas a po "akcii". Teraz si to pekne napisala, takze ked ich niekto zbije je jasne kto to bol.
Predvčerom si vykračujem do fitka a zrazu dve, take mierne pri sebe dievčatá začali na seba vykrikovať frázy typu:
-"poj sem, nech ti najebem"
-"ty štetka jebnuta,čo si myslíš"
-"ta tu ujebem"
-"čo sa po ňom pozeraš ty kurva"
No a potom samozrejme prišiel na rad aj fyzický kontakt Tie nemotorné kopance a ťahanice za vlasy, to ste mali vvidiet A všetko sa dialo za bieleho dňa pred zrakmi okoloidúcich