Ja akurad teraz som sa domov dostal.Doniesli mi pizzu ked tu zrazu sa zabuchli dvere a ja som ostal stat iba v pyzamovich gatiach a bosy na chodbe A co som spravil? Ukradol som susedovi slapky a hned za mamov do roboty nieco podobne ?
a tak ja byvam na dome a uz dvakrat sa mi podarilo, ze vecer nik nebol doma, tak som absolvoval horolezecky vycvik(samouk lebo jedno okno, co mame tak cca.3m na zemou je otvorene na vetranie, tak nan zboku vyleziem. zatial bez zdravotnej ujmy
hej ...oco bol v krcme a my sme nemali kluce tak som liezle cez nastastie pootverene predne okno ...to bola sranda...asi dvakrat som uz takto liezla do domu
áno, často sa mi to stáva...potom leziem dnu buď cez balkón, alebo cez ok no v kúpeľke, alebo proste cez akékoľvek otvorené okno...alebo som nútená čakať na rodičov
Keď sme boli vonku tak sa spolužiak vymkol, a všetci z jeho rodiny si nechali doma kľúče, lebo sa naňho spoliehali On býval v bytovke a cez balkón sa do ich bytu nedalo dostať, no nakoniec to horko - ťažko otvoril jeho ujo
Sestra sa raz vymkla na hajzli,ked sa dodrbal zámok
Ale my 2 (teda ja a segra) sme išli z mesta,a sme mysleli že otec je doma,len on už odišiel do práce a ani jeden sme nemali kľúče,ale vydeli sme že je otvorené okno,tak sme spravili akože ""rebrík,, a po tom sme sa vyšplhali až na okno
po opici som sa konečne dostala nejako domov a zistím že nemám kľúče..jejda......tak som musela ísť ku starkej po druhé kľúče...
alebo sme celá rodina išli na nejakú návštevu...snehu milión a my sme prišli domov a zistili že nemá nikto kľúče...paráda....oco musel rozbiť dvere....a na druhý deň sme museli ísť nové dvere a nový zámok kupovať
Aktualizujem: Pre tých či ste v byte vyššie a nieje žiadna možnosť vliezť cez balkón/okno ale nechcete kľučku z vonka je riešenie. Namontoval som takú guľu ktorá je falošná teda vyzerá z vonka ako klasiká gula ale dá sa otočiť (tak ako v USA že nemajú kľučky ale otvárajú otočením gule) a tak sa mi už vymknutie nikdy nestane a pre istotu sa z vnútra dá zamknúť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ale my 2 (teda ja a segra) sme išli z mesta,a sme mysleli že otec je doma,len on už odišiel do práce a ani jeden sme nemali kľúče,ale vydeli sme že je otvorené okno,tak sme spravili akože ""rebrík,, a po tom sme sa vyšplhali až na okno
po opici som sa konečne dostala nejako domov a zistím že nemám kľúče..jejda......tak som musela ísť ku starkej po druhé kľúče...
alebo sme celá rodina išli na nejakú návštevu...snehu milión a my sme prišli domov a zistili že nemá nikto kľúče...paráda....oco musel rozbiť dvere....a na druhý deň sme museli ísť nové dvere a nový zámok kupovať
No pri aute si pomôžem sám... klasická finta s kusom tvrdšieho drôtu.
Kamarát je na tom horšie... býva na piatom a keď sa vymkne (má guľu) tak chudák musí liezť do bytu po úzkej rímse a on sa vymyká nejak často.