1. ako zistis ze je prihlaseny cez anonymizer ? ma inu IP ale to o nicom nesvedci
2. v dnesnej dobe ma kazy k dispozicii kolko phonov chce
3. niekto sa prihlasuje z viacerych zariadeni ako mobil, table, pc, notebook, skola, doma, robota. okrem toho to su vasetko povacsine dynamicke IPcky
4. ban je jedina rozumna vec, kto bude pisat bludy ako ty tak dostane ban ale zas si moze vytvorit dalsi fake.
@dconan predpokladam ze sa nebude 5x za den prihlasovat z ineho statu
dalej- po druhom bane si snad kazdy rozmysli ci bude pisat kokotiny
dalej- povacsinou, co neznamena ze by sa to zobrazovat nemohlo (kto si po prihlaseni vypne a zapne router?)
@nationalgeographic esteze si mi to napisal
preboha tak nepis trtko ja to myslim seriozne a nemam chut citat taketo kokotne argumenty a ani ty sam to nevies odovodnit
@kajooooooooooooooooooooooooooo no stale s inou IP
ban ale uskodi aj obycajnym ludom lebo ich to nastve ked enbudu moct pouzivat ucet zato fake si spravi dalsi fake.
zabanovat IP nemozes lebo dynamicka IP nieje ip z tvojho routru ale z routru tvojho poskytovatela ktory na jednu staticku IP napaja vela vela ludi ktory nemaju zakupene staticke IP
v podstate sa to cele da vyriesit len nejakymi moderatormi ktory by tu travili cas a cistili to. to by sa dalo prostrednictvom overenych uzivatelov ktory by mohli dostat taketo prava. to je asi najrealnejsia cesta v podstate
popripade vylepsenym blokovanim uzivatelov kedy by si ludia moderovali obsah ktory by videli sami + viackrat sukromne zablokovany uzivatelia by este mohli byt kontrolovany moderatormi a banovany alebo mazany.
@kajooooooooooooooooooooooooooo kludne sa mozu 2 nicky z jednej presne kvoli tomu pridelovaniu IP co som popisal vyssie a aj naraz a je to validny stav
@kajooooooooooooooooooooooooooo ty si dement ? pisem ze to je bezna vec kvoli dynamicky pridelovanym IP adresam poskytovatela internetu. zablokovanim jednej IP by si kludne zablokoval napr jednu bytovku alebo N-ludi.
nic to strata casu. kusa nastuduj problematiku jedinecnosti uzivatelov a potom hladaj sposoby na take veci
@dconan wtf? HOVORIM ZE BY TO ADMINISTRATOR RIESIL A NEBANOVAL-RIESIL A NEBANOVAL-RIESIL A NEBANOVAL
prave koli tomuto by boli dobre OS a tipy prehliadacov, ak sa niekto prihlasi z tej istej ip nejak takto:
12:57 Windows XP Opera
12:59 Windows XP Opera
13:01 Windows XP Opera
a bude zakladat drbnute fora snad je jasne ze to je fejk
@etelnair aby som mohol porozmyslat a upravit moj antifejkovy system tak aby sa pacil aj tebe, kedze je tam ocividne nieco zle (sudiac podla tvojej reakcie)
@qwedsayxc jj to mi ide hovorit clovek ktory chce najprv spoluziakovi rozbit hubu, potom chce zacat spievat a potom zalozi 300 for o specnaze a o tom aky je uzasny
odkedy prislo k modernizovaniu psychiatrickych liecebni pre mladistvych vidim tu stale viac kokotov ako ty
však mne ani registrácia nejde, som si chcel jeden fake vytvoriť a neprišla mi spätná SMS tak som aj adminovi poslal, že nech mi ju vytvorí manuálne a piču spravil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
a btw nie som peter
2. v dnesnej dobe ma kazy k dispozicii kolko phonov chce
3. niekto sa prihlasuje z viacerych zariadeni ako mobil, table, pc, notebook, skola, doma, robota. okrem toho to su vasetko povacsine dynamicke IPcky
4. ban je jedina rozumna vec, kto bude pisat bludy ako ty tak dostane ban ale zas si moze vytvorit dalsi fake.
dalej- po druhom bane si snad kazdy rozmysli ci bude pisat kokotiny
dalej- povacsinou, co neznamena ze by sa to zobrazovat nemohlo (kto si po prihlaseni vypne a zapne router?)
preboha tak nepis trtko ja to myslim seriozne a nemam chut citat taketo kokotne argumenty a ani ty sam to nevies odovodnit
ban ale uskodi aj obycajnym ludom lebo ich to nastve ked enbudu moct pouzivat ucet zato fake si spravi dalsi fake.
zabanovat IP nemozes lebo dynamicka IP nieje ip z tvojho routru ale z routru tvojho poskytovatela ktory na jednu staticku IP napaja vela vela ludi ktory nemaju zakupene staticke IP
v podstate sa to cele da vyriesit len nejakymi moderatormi ktory by tu travili cas a cistili to. to by sa dalo prostrednictvom overenych uzivatelov ktory by mohli dostat taketo prava. to je asi najrealnejsia cesta v podstate
popripade vylepsenym blokovanim uzivatelov kedy by si ludia moderovali obsah ktory by videli sami + viackrat sukromne zablokovany uzivatelia by este mohli byt kontrolovany moderatormi a banovany alebo mazany.
aka je pravdepodobnost ze sa to stane?+napisal som ze sa to bude riesit (nie hned banovat)
nic to strata casu. kusa nastuduj problematiku jedinecnosti uzivatelov a potom hladaj sposoby na take veci
prave koli tomuto by boli dobre OS a tipy prehliadacov, ak sa niekto prihlasi z tej istej ip nejak takto:
12:57 Windows XP Opera
12:59 Windows XP Opera
13:01 Windows XP Opera
a bude zakladat drbnute fora snad je jasne ze to je fejk
odkedy prislo k modernizovaniu psychiatrickych liecebni pre mladistvych vidim tu stale viac kokotov ako ty
podľa mňa celkom stačí keď zabanujú teba a tvoje fejky
p.s. mam len 1 nick
ak by to tak bolo možné sprevádzovať, dáááááááávno by to bola jeho výsosť Tomáš Abaffy urobila...
bre ráno stará mama :-S :-S :-S
a ešte jedná vec, žijeme v právnom štáte, davaj si sakramenský pozor, komu čo píšeš, aby ti uniformovaný nahodou nezaklopali na dverách bytu...