Ahojte. Poďme sa zahrať hru v ktorej si každý vymyslí svoju vlastnú superschopnosť. Skúste zapojiť svoju fantáziu a vynaliezavosť vymyslieť niečo zaujímavé
Nevydávaš žiadny zvuk krokov pri pohybe. Ani škvŕkanie brucha neni počuť, ani kašel ani kýchanie, ani dých, ani praskanie kĺbov. Ani šuchtanie oblečenia. Keď šepkáš, tak ťa počuje len osoba pre ktorú je správa určená, a to na veľkú vzdialenosť.
no mne by stacila tato...inteligencne byt tak vysoko ze presiahnem hranicu bezneho zmysloveho vnimania, budem.moct reagovat a komunikovat s akoukolvek energiou a hmotou ktora bude cezomna prechadzat alebo v oblasti zopar metrov odomna...budem ju moct lubovolne transformovat a zhromazdovat,co mi vlastne da schopnost ,,boha,, budem moc zo vsadepritomnej ebnergie vytvorit cokolvek ma len napadne, budem moc premienat aj vodu na vino tym padom ( joj :3 ) a aj chodit po vode,budem moc lietat aj byt neviditelny,budem moct zastavit starnutie aj liecit smrtelne zranenia,budem moct vytvorit aj znicit celu planetu...proste vsetko...
liečiť všetko napriklad dotykom, ale asi to nie je velmi až tak novo vymyslené, skusim niečo iné, ale tažko vymyslieť volaku novu schopnosť, skoro vsetko uz niekde bolo vo filme/rozpravke ale tak skusim:
schopnosť obnovovať bunky a predlžovanie telomér, ale dajme tomu je to skoro to isté ako som napísal predtým
tolko vecí som napísala a nakoniec som to vymazala lebo že nie ani táto schopnosť nie je až tak dobrá
ja neviem
hmm možno aby som bola taká útla ako som teraz ale aby som mala silu za sto zdatných chlapov a reflexy ako spiderman nejaký chlap by ma naštval dala by som mu malú facku a letel by cez tri steny
kdesi na nete bolo, že najlepšia schopnosť by bola vedieť dopĺňať veci
v zmysle:
máš prázdnu chladničku? doplníš ju
máš prázdny bankový účet? doplníš ho
niekto ťa naštve? doplníš mu močový mechúr
ale inak ovládať všetky svetové jazyky vrátane dokonalého porozumenia ich gramatiky na takej tej metajazykovej úrovni by bolo tiež super
@rocafella no ale to bolo iné, aj na inom základe, jeho vložili do počítača a vytvorili najskôr z neho akoby počítačové vedomie atď, keď už to porovnávať s filmom tak skôr s Lucy (na tento spôsob), ale aj tak je to daleko
Ja by som chcela aby clovek ktoremu to dovolim vedel citat uplne vsetko v mojej hlave (lebo niektore veci sa vazne nedaju vysvetlit).
A este by som chcela vediet uplne zmiznut a tak pozorovat svet a chodit si kde chcem a kedy chcem bez toho ze by si ma vsimla jedina osoba.
chcela by som vysať dušu ľuďom, ktorých nenávidím.. bez toho, aby sa na mne zanechali nejaké následky.. a vrátiť im ju späť, ak budem chcieť, prenášať sa v čase (ale všetko s mierou a kontrolovateľne)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Super-schopnosť vyriešiť akýkoľvek problém v živote s úsmevom.
ved ja som skromny celkom
No ale aby som bola zaujimavejšia: teleportovať sa tým že urobím stojku a pri tom zaspievam taliansku hymnu.
schopnosť obnovovať bunky a predlžovanie telomér, ale dajme tomu je to skoro to isté ako som napísal predtým
ja neviem
hmm možno aby som bola taká útla ako som teraz ale aby som mala silu za sto zdatných chlapov a reflexy ako spiderman nejaký chlap by ma naštval dala by som mu malú facku a letel by cez tri steny
to by sa sakra hodilo
stále
v zmysle:
máš prázdnu chladničku? doplníš ju
máš prázdny bankový účet? doplníš ho
niekto ťa naštve? doplníš mu močový mechúr
ale inak ovládať všetky svetové jazyky vrátane dokonalého porozumenia ich gramatiky na takej tej metajazykovej úrovni by bolo tiež super
A este by som chcela vediet uplne zmiznut a tak pozorovat svet a chodit si kde chcem a kedy chcem bez toho ze by si ma vsimla jedina osoba.