Ahojte Prirodzene mám také havranie stredne-tmavo hnedé vlasy. Mám ich 3x nafarbené na čierno, z toho prvýkrát šampónom. Teraz to už budú pomaly 2 mesiace od posledného farbenia a vidno že mi už odrastajú /logicky/ Vlasy mám krátke, niečo nad plecia
ešte sú to len dva mesiace. až teraz by sa ti to malo začať výraznejšie vymývať... keďže máš prirodzene dosť tmavé vlasy, tak by som to neriešila nijakými farbami ani babskými receptami a proste nechala tak... jediná vec teda, ktorú odporúčam je žehlička alebo fén na vlasy, teplo pomáha dostať pigmenty z vlasov von.
ja som mala tiez ciernou nafarbene...potom ma to prestalo bavit, chcela som nas5 svoju farbu ale tiez som nechcelo peroxid ani nic... svoju farbu samozrejme nemam doteraz a to uy z budu skoro dva roky tomu co som si farbila na cierne...ja som to spravila tak ze som si namiesto ciernej dala tmavohnedu aby mi nebolo tak vidno odrasty (svoje prirodzene mam take skor bledsie hnede , momentalne som sa nejak dopracovala takto k takej zlatohnedej farbe...takze nemam ich cierne ale skor taka tmavsia hneda. Kedze hovoris ze tvoja prirodzena farba su stredne tmavo hnede vlasy tak skus takto... ja sa chcem dat na cervenu, uz ma furt ta tmava hneda nebavi a asi mi neostane nic ine ako zosvetlovat u kadernicky uvidime mno
ja som sa čiernej zbavila z jedneho dňa na druhý. Navštívila som kaderníčku, presedela u nej 6 hodín a špinavý blond bol nasvete ♥ až na to, že som zaplatila 150€
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
inac to dole nedas myslim. si ich ved nafarbi posledny krat na tmavohnedo a potom si uz teda nefarbi.