planujem dat vypoved dohodou, ale ak by ma nevyhodili premyslam ci ak pozijem alkohol a oni ma vyhodia ci sa to dakde zaznamenava pre buduce zamestnania a tak? dakujem
áno, zaznamenáva sa presne ten rozdiel či si skončil dohodou (to je dobré), alebo ťa vyhodili za hrubé porušenie pracovnej morálky (tzn ožratý v práci, alebo nepprídeš vôbec, a toto je samozrejme zlé a zamestnávatelia si to veľmi všímajú).
výpoveď dohodou..?
pýtaj si najskôr zvýšiť plat, nejaké príplatky a tak...
ak budu argumrentovať, že sa nedá, potom im navrhni dohodu, že máš lepší flek...
v žiadnom prípade to nerieš alkoholom...!!!
v prípade, že by ťa oni chceli prepustiť pre napr. nadbytočnosť, alebo rušenie tvojej pracovnej pozície, máš nárok na odstupné...
@marcello111 jak že aspoň raz? my tu na B už máme nejakú históriu že som ťa zdrbával? trištrvrte roka som tu nebol tak takéto nepodstatnosti už si nepamätám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
pýtaj si najskôr zvýšiť plat, nejaké príplatky a tak...
ak budu argumrentovať, že sa nedá, potom im navrhni dohodu, že máš lepší flek...
v žiadnom prípade to nerieš alkoholom...!!!
v prípade, že by ťa oni chceli prepustiť pre napr. nadbytočnosť, alebo rušenie tvojej pracovnej pozície, máš nárok na odstupné...
heh, aspoň raz ma pochváliš
tu je tabuľka o odstupnom dodľa zákona, porovnaj si či si mal, alebo nemal nárok na odstupné