ja som mala strasne dobry sampon, je k tomu aj kura ale tu som neskusala mne už zo samponu nevypadavali ked tak jeden dva ...netusim už ako sa to vola ale dost to reklamovali tuším loreal alebo nieco take v takej ružovej krabicke žena je na nom zda sa mi ze blondyna
sampon ak obycajny zihlavovy..ale hlavne si davaj vitaminy z vnutra,,tzn. zinok....v lekarnach dostat aj specialne tablety na podporu rastu vlasov...staci zajst do lekarne a popytat sa...vitaminy ti skor pomozu ako sampony....a hlavne, ak gelujes vlasy alebo lakujes, tak by si s tym mal co najskor prestat! od toho strasne vypadavaju.
v tescu pri samponoch maju zihlavovu a lopuchovu vlasovu vodu proti vypadavaniu vlasov, v takych plastovych flastickiach so "sosacikom", cez ktory sa to leje... stoji to daco pod evro myslim, mozes skusit
skús postriedať šampóny, lebo každému vyhovuje iný... možnože máš alergiu na niektorú zložku, ako napr. ja mám alergiu na žihľavu, takže nemôžem vôbec používať šampóny s výťažkami zo žihľavy. tiež, sú šampóny, ktoré mi robia dobre na vlasy a sú také, ktoré mi ich ničia. takže postriedaj šampóny a uvidíš. hlavne, čo je dôležité, keď máš problémy s vlasmi nepoužívať len jeden šampón, ja striedam tri, každý raz si umyjem vlasy iným (čo by mal aj tak podľa mňa robiť každý)...
plus skús užívať zinok a existujú na to aj rôzne čajíky (ktoré zvyknú fakt zaberať)...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
plus skús užívať zinok a existujú na to aj rôzne čajíky (ktoré zvyknú fakt zaberať)...