Ahojte ! Mam velky problem s vypadavanim vlasov uz minuly rok v decembri cca az do februara som mala ale teraz sa to vratilo znova vsade po celom dome su moje povypadane vlasy dokonca uz mam aj tie cesticky vacsie poznate nejaky recept co by pomohlo ?
tiež mam stým velké problémy aa to len tento rok..bola som u kožnej a tá si myslela že z horučky ktoru som mala vo februari tak mi dala taku vodičku a že po mesiaci mám prísť ibaže stále rovnako a pritom testy a všetko mam v pohode čiže zas mi dala tu vodičku už na 3 mesiace...zaačala som ale používať každý víkend ricínový olej s kokosovým a mam pocit že mi to pomohlo trošku
@bunnyboy vlasy si nefarbim ani som si nikdy nefarbila a umyvam si ich tak cca 2-krat do tyzdna, ale zas je pravda ze niekedy som si ich mokre vycesavala...a takisto nepouzivam ani gel, lak na vlasy a nefenujem si ich casto tak raz za dva mesiace...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov