sport sa hraje pre fanusikov, a tam kde fanusikovia nemaju zaujem o sport, nema vyznam robit sport. vypadnut by mal niekto kde je minimalny zaujem o klub.
a myslim si, ze v trnave maju najlepsi kotol v lige a tak by si zasluzili byt v najvyssej lige.
ps: nie som fanusik ziadneho futbaloveho klubu na slovensku.
@tomias to je pravda, že futbal sa hrá pre fanúšikov, ale bohužiaľ nie na Slovensku, buzerácia, kritizovanie fanúšikov, tej hŕstky, ktorá fandí zo strany SFZ je nenormálna, neustále pokuty klubom za fanúšikom, polícia na zápasoch, monitorovanie...sa ani netreba čudovať, že chodí na najvyššiu súťaž tisícka ľudí
@crashhp sak mate tu asiciaciu co ma riesit tieto veci..
tieto vsetky kokotiny si robite samy...
ze neznasam nejaky klub? preco? lebo dedko ked mal 15 rokov tak jeho dedko ho tiez mal rad?.
rozbijate stadiony, nadavate na fizlov..
preco?!
detske vyvysovanie sa nad ostatnych, hra na MY SME TI LEPSI..
chapem, ze futbal je skorumpovany a bla bla bla.. to nie je dovod na to aby si fanusikovia poskodzovali vlastny klub.
a nevrav, ze ide o prestiz nejakeho fanklubu. tu v strednej europe kde o tie lepsie (ba, kosice, trnava, zilina, nitra) fankluby aku maju hodnotu ked sa o nich nezaujimaju uz ani v prahe alebo budapesti.
mozno ti zacinajuci fanusikovia sleduju diane, ale starych to nezaujima. tak dopadli aj druzby fanklubov.
@waagbistritz69 nechodim na futbal dakedy som sa snazil nieco zbuchat, aj sme chodili von na zapasy, ale sa to utlmilo a aj futbal v snv skoncil, za Acko hraju dorastenci...je to bieda.
@waagbistritz69 a suhlasim s tebou co pises o oziveni 1.ligy. tam to fici akurat v RS, MI, a to je asi vsetko mam taky pocit.. musim kuknut ake druzstva tam su..
@tomias mne to tu nemusíš vysvetľovať, a nie som ani fanúšik žiadneho Corgoňligového klubu...ale s tým rozbíjaním štadiónov by som sa trošku miernil, štadióny sú na Slovensku celkovo zastarané, ako boli postavené tak mnohé sú dodnes, bez nejakej opravy, či investície...jediný normálny štadión má Žilina, ktorá spĺňa európske kritéria...a neviem o tom, že by niekto búral, ničil štadióny...a keby aj niekto nadáva na policajtov? policajti predsa prešli psychotestami, nejaké vykrikovanie si nemajú všímať a k tým policajtom, policajti nemajú na štadiónoch čo robiť, pokiaľ nie je nejaký problém a ak sú tam od začiatku, tak je to len čistá provokácia
Ďalší a to hlavný problém je v tom, že futbal na Slovensku "riadia" ľudia, ktorí v živote nemali na nohách kopačky...
@tomias ultras mentailita jak pica,vidiet ze chodis na basketbal ci keru mariu,radsej ostan len pri tom
"ze neznasam nejaky klub? preco? lebo dedko ked mal 15 rokov tak jeho dedko ho tiez mal rad?.
rozbijate stadiony, nadavate na fizlov.."
ty si riadny nezmy, dufam ze niekedy nejaky ozran hodi na baskete pivo,dojdu fizli a rouejbu sektor rad radom a budes tam a nalozia ti najviac nech vies ,a potom sa precitaj
"tu v strednej europe kde o tie lepsie (ba, kosice, trnava, zilina, nitra) fankluby aku maju hodnotu ked sa o nich nezaujimaju uz ani v prahe alebo budapesti."
preto ma Slovan druzbu s Brnom,super vztahy s Austriou VIeden,Ruchom Chorzow,nejake vztahy jednotlivcov s Atleticom Madrid,naposledy v Trnave na derby boli v sektore ludia z Bilbaa ci odkial,a davnejsie dokonca s Hajdukom Split atd...ked sa nevyznas tak netrep a takto mozem pokracovat aj s Kosicami (Sparta Praha) Trnava ( Banik Ostrava) Zilina (Goral ZYwiec,Sosnowiec) vsetko je to nezaujem evidentny
a rozbijanie stadionov..tie stadiony sa rozbijaju sami,obycajne zrucaniny..ked ta celu cestu fizli buzeruju nedovolia ti ani vystat sa potom ta odvedu priamo az do sektora kde sa kazdy schod prepadava zase ta uzavru nemas ziadne WC bufet nic tak je logicke ze v takom prostredi to laka ludi robit aj bordel..(vynimky snad ZA a donedavna TT,tam maju stadiony ktore sa pravom nazyvaju stadion) ale ajtak neviem kedy naposledy sa tu rozbil nejaky stadion
@micenzo "linkerské socky" z bilbaa ťažko ale zo španielska myslím niekto hej žilina a sosnowiec? možno nejaké kontakty ale viac asi s poloniou bytom skrz góral inak so spartou isto už aj reborn nitra rieši niečo, keď už aj s košicama
stoličky lietali myslím toj v ružomberku na finále pohára ale to len podotýkam lebo ma nedojíma ich osud, môže na ne ZℲS prispieť z toho čo vyžebrali na pokutách za pyro na tribúnach
@tomias neboj sa, ja nie som nejaký fanúšik z internetu, ani si nemyslím o sebe, že sme najlepší, alebo bohvieako úžasní...je tu len skupinka ľudí, ktorí majú radi futbal a atmosféru na štadiónoch a nepopieram, že nie som, to je asi vidieť, keďže mám napísané, že pochádzam z Centra Gemera
ale s tým Slovanom, veľa ľudí od nás má s nimi dobré vzťahy...ja som ale nezažil tú družbu ako bola kedysi...Slovan + RS + Prešov
časy sa zmenily...ale všetko to súvisí aj s tým aká je vláda a bohužiaľ dnes sa politika ťahá všade, aj do športu
@tomias napisal si ba, kosice, trnava, zilina, nitra, tak som sa snazil na kazdy tim ti dat priklad o to ako ma europa nase "fankluby" na haku..ale ak chces nieco aktualnejsie o Trnave tak nedavno im "hrozila" druzba alebo jak si to nazvali cigani s Levski Sofia
napisal si este ze nema to vyznam si ukazovat kto je tu lepsi.liga je slaba, muzstva tiez... ale taky Slovan vobec nezije z toho co tu ma teraz,nikomu sa nechce onanovat nad corgon ligou alebo fandit buznam ako halenar a pricmudlym ala bagayoko..tu ide o historiu,tradiciu,meno.. laska ku klubu je viac nez vsetko dokopy to taky burani jak ty asi nepochopia , radsej si honte nad barcelonou alebo bayernom lebo maju super duper tim a hraju super ligu
Bilbao nebilbao boli to len nejaky groundhoppers nic viac
teraz neviem ci to bol sosnowiec alebo bytom nezaujima ma to ale niekto z tejto dvojky isto
nitrania uz maju asi tisici "reborn" tak uvidime..ale ano oni mali vzdy dobre vztahy zo Spartou,Michalovcamiale to je uz asi minulost vzhladom na to ze prehlasili ze nemaju chuliganku ani fans
ale cekovo tento rok sa to nejak ozivilo..trencin,nitra,burani z ruzomberka.. to je plus
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
a myslim si, ze v trnave maju najlepsi kotol v lige a tak by si zasluzili byt v najvyssej lige.
ps: nie som fanusik ziadneho futbaloveho klubu na slovensku.
hlasujem, ze sa zachrania..
inak slovan bratislava uz ma stadion ci stale hraju na interistickom ihrisku?
dunajská v kofola lige bude tiež zaujímavá ale aj KILLING ZONE podbrezová by bola
@tomias ani SNV?
a co, rok na stabilizaciu kadra, zapracovanie mladikov a dostavbu stadiona. Vratime sa silnejsi! Jebat Slovan aj Kosiceeee a s nimi cela liga dopiceee
tieto vsetky kokotiny si robite samy...
ze neznasam nejaky klub? preco? lebo dedko ked mal 15 rokov tak jeho dedko ho tiez mal rad?.
rozbijate stadiony, nadavate na fizlov..
preco?!
detske vyvysovanie sa nad ostatnych, hra na MY SME TI LEPSI..
chapem, ze futbal je skorumpovany a bla bla bla.. to nie je dovod na to aby si fanusikovia poskodzovali vlastny klub.
a nevrav, ze ide o prestiz nejakeho fanklubu. tu v strednej europe kde o tie lepsie (ba, kosice, trnava, zilina, nitra) fankluby aku maju hodnotu ked sa o nich nezaujimaju uz ani v prahe alebo budapesti.
mozno ti zacinajuci fanusikovia sleduju diane, ale starych to nezaujima. tak dopadli aj druzby fanklubov.
nema to vyznam si ukazovat kto je tu lepsi.
liga je slaba, muzstva tiez.
Ďalší a to hlavný problém je v tom, že futbal na Slovensku "riadia" ľudia, ktorí v živote nemali na nohách kopačky...
btw ona by bola v podaktorých ohľadoch fajn tá československá liga keď už víkend šampiónov nebude bývať
"ze neznasam nejaky klub? preco? lebo dedko ked mal 15 rokov tak jeho dedko ho tiez mal rad?.
rozbijate stadiony, nadavate na fizlov.."
ty si riadny nezmy, dufam ze niekedy nejaky ozran hodi na baskete pivo,dojdu fizli a rouejbu sektor rad radom a budes tam a nalozia ti najviac nech vies ,a potom sa precitaj
"tu v strednej europe kde o tie lepsie (ba, kosice, trnava, zilina, nitra) fankluby aku maju hodnotu ked sa o nich nezaujimaju uz ani v prahe alebo budapesti."
preto ma Slovan druzbu s Brnom,super vztahy s Austriou VIeden,Ruchom Chorzow,nejake vztahy jednotlivcov s Atleticom Madrid,naposledy v Trnave na derby boli v sektore ludia z Bilbaa ci odkial,a davnejsie dokonca s Hajdukom Split atd...ked sa nevyznas tak netrep a takto mozem pokracovat aj s Kosicami (Sparta Praha) Trnava ( Banik Ostrava) Zilina (Goral ZYwiec,Sosnowiec) vsetko je to nezaujem evidentny
a aky je dovod k dalsej demolacii stareho stadiona? nikto nema peniaze na opravu, na vystavbu novych stadionoch.
viem, ze si fanusik RS (cize aj slovana )
ale nebudem ako ostatni net fanusikovia z ultras.sk .
vsetko sa da riesit normalnou cestou. ak sa zacnu vsetky fankluby brat normalne tak budu chodit aj ludia na futbal. a veci s tym spolocne.
@waagbistritz69 podbrezova? pocul som o nich moldava hraje este?
hej, ale DAC uz je V CL.. a bardejov viem, ze dakedy boli, som mal spolubyvajuceho stamad
@micenzo bavis sa?
v com sa mam bavit?
tam napriklad my mame druzbu s konkurentom..
a neboj sa, zazil som aj to. chodil som na hokej a mali sme tiez kokotiny so susedmi..
a pokial viem trnava a ostrava uz davno nie su druzba..
ale vsimam si scenu..neboj sa
stoličky lietali myslím toj v ružomberku na finále pohára ale to len podotýkam lebo ma nedojíma ich osud, môže na ne ZℲS prispieť z toho čo vyžebrali na pokutách za pyro na tribúnach
ale s tým Slovanom, veľa ľudí od nás má s nimi dobré vzťahy...ja som ale nezažil tú družbu ako bola kedysi...Slovan + RS + Prešov
časy sa zmenily...ale všetko to súvisí aj s tým aká je vláda a bohužiaľ dnes sa politika ťahá všade, aj do športu
to s tym, ze fanusik z netu som mal na mysli, akoze ja nebudem taky co sem bude vyrivat abo co.
my sa hrame na svojom piesocku, mame svoje myslienky.
dam link o nasej praci a mozno ta to prekvapi ak nevnimas nasu scenu na baskete.
napisal si este ze nema to vyznam si ukazovat kto je tu lepsi.liga je slaba, muzstva tiez... ale taky Slovan vobec nezije z toho co tu ma teraz,nikomu sa nechce onanovat nad corgon ligou alebo fandit buznam ako halenar a pricmudlym ala bagayoko..tu ide o historiu,tradiciu,meno.. laska ku klubu je viac nez vsetko dokopy to taky burani jak ty asi nepochopia , radsej si honte nad barcelonou alebo bayernom lebo maju super duper tim a hraju super ligu
@waagbistritz69
Bilbao nebilbao boli to len nejaky groundhoppers nic viac
teraz neviem ci to bol sosnowiec alebo bytom nezaujima ma to ale niekto z tejto dvojky isto
nitrania uz maju asi tisici "reborn" tak uvidime..ale ano oni mali vzdy dobre vztahy zo Spartou,Michalovcamiale to je uz asi minulost vzhladom na to ze prehlasili ze nemaju chuliganku ani fans
ale cekovo tento rok sa to nejak ozivilo..trencin,nitra,burani z ruzomberka.. to je plus