Vypadol mi medzerník z klávesnice, neviete ako to mám opraviť? Alebo ak to nepôjde opraviť, čo mám spraviť? Ja som ho tam nejak provizórne "naštokol", ale funguje mi iba na ľavej strane Čo mám robiť, medzerník potrebujem!!
tá "spinka" je tam na to, aby medzerník zdvihla po stlačení. je to také isté ako na bežnej klávesnici, tiež sa mi to stalo, opraviť sa to dá. použi sedliacky rozum
máš tam niečo odlomené? ak nie, tak sa to musí dať spraviť nemôžeš to pofotiť? síce mám dosť veľkú predstavivosť, no "čierne veci s ktorými sa dá hýbať" si predstaviť neviem
Ja ho mám zas zapadnutý už som ho aj vybrala ale keď som ho tam konečne napasovala presne tak jak má byť tak mi fungoval tiež len na jednej strane tak som ho radšej nechala taký zapadnutý ...
mne sa to raz stalo s tlacitkom fn ale to som tak pripla nas5 a potom s lavym shiftom a to tam tak lahko neslo ale dao som to tam zahakla a ten notebook uz aj tak nepouzivam...ehm, preto ze som ho pokazila, hm...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
@murcatko skúšaj to tam napasovať dáko...však raz to možno trafíš a ostatné radšej nevyberaj, lebo to poondíš
ak poznas niekoho kto sa vyzna viac do PC tak by ti to mal vediet dat naspat
alebo ked dojdes zas niekedy do BA zober medzernik a notebook