Chalani pozastavovali by ste sa nejak nad tým, kebyže zistíte, že baba si pomocou podprsenky zväčšuje prsia (povedzme tak o 1 číslo)? Alebo by ste to absolútne neriešili?
Baby môžte napísať nejaké skúsenosti.
(Téma mi napadla pretože raz sa tu riešili
@danica123 jaaaj to v skole jedna baba vôbec nemala kozy a mala podprsenku tak veľkú ze konec, cez prestávku sme si sepkali: to co ma zrazu také kozy.... A keď sa zohla tak len veľká podprda a kozy žiadne q ja: "JAAAAAAAA HAHAHAHAHAAAA, Nikola nemá žiadne kozy ona ma len veľkú podprsenku a keď sa zohla to bolo vidno....... A zrazu ona úplne červená a nevie co povedať vôbec..... A všetci na nu cumia
Moja Frajerka ich nepotrebuje
A čo sa iných dievčat týka, nech nosia čo chcú, určite to pre nás chlapov, vyzerá príťažlivejšie, ale zase tiež, keď je to taký prehnaný ''kozyven'' štýl to už mi príde moc.
nosím trochu vypchaté aj keď nepotrebujem...neviem prečo...asi preto, že vždy keď si kupujem nejakú podprsenku tak tá čo sa mi páči má zrovna vypchávky
ja si vypchávam ponožkami a inak ponožky nenosím a keď sa vyzliekam, zahrám to tak, že to si akože tie ponožky vyzúvam, ale inak si ich vysypem z podprsenky....
nemam podprsenky s vypchávkami, keď som bola mladšia fičala som na nich, ale dnes už by som si takú neobliekla, nevidím v tom zmysel nejak extra.. a mam rada moje malé prsia a nehanbím sa za ne a aspoň sa muži rozprávajú so mnou a nie s mojím výstrihom
nosím, menej, ako kedysi. ale skôr preto, že mám len jednu takú, ktorá vyzerá super a je aj pohodlná. inač je mi šuma fuk, dám si to, v čom sa cítim dobre, i tak ma 99,99% ľudstva nebude vyzliekať (a ten zvyšok neklamem )
Niekoľko tisícov ľudí ma vída tak, ako vyzerám oblečená, a k tomu si môžem hádam prirobiť, čo chcem.
A ak by niekto považoval za ,klamstvo', že nemám také veľké/tak tvarované/whatever prsia, ako si podľa tvaru mojej podprsenky myslel, tak si zaslúži jebnúť medzi oči a nie pozerať mi na prsia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
mám rada moje malé prsia.
a vlastne aj tie push-upky mi vždy trocha odstávajú, neviem či vôbec niečo v mojej veľkosti čo by mi sedelo celkovo aj vyrábajú
A čo sa iných dievčat týka, nech nosia čo chcú, určite to pre nás chlapov, vyzerá príťažlivejšie, ale zase tiež, keď je to taký prehnaný ''kozyven'' štýl to už mi príde moc.
a inak, vyrábajú vobec podprsenky bez push up?
Keď niekto chce väčšie tak si dopomôže ja si také kupujem lebo moje moc neľúbim a dokonca majú krajší vzor než normálne
inak ale máš veľmi fotogenické tie ponožky, musím podotknúť
A ak by niekto považoval za ,klamstvo', že nemám také veľké/tak tvarované/whatever prsia, ako si podľa tvaru mojej podprsenky myslel, tak si zaslúži jebnúť medzi oči a nie pozerať mi na prsia.