Čaute!Mám taký problém. Neviem či je to v tom že mám strý počítač(má 5 rokov) alebo je to chyba hry. Ked hrám sims 3 každých 15 minút mi vypína PC
V čom je problém.
určite to je v prehrievaní, pokiaľ to robí iba pri tejto hre. Pokiaľ hraješ SIMS na posteli tak si daj pevnú podložku pod notebook aby vetral. Ak nepomôže budeš si musieť zvýšiť teplotu v BIOSE pri ktorej sa automaticky vypne kompjúter.
pokiaľ máš pevný PC odkry bočnicu ako keby si išiel rozoberať PC trošku ho ochladíš ale za cenu že sa ti bude usádzať prach vo vúčšej miere .. ešte je ut možnosť že máš plno prachu v okolí ventilátora (toho veľkého vo vnútri pc-vedie vzduch k procesoru-povysávať)
@skorpion
dakujem za radi ale tento krát mal pravdu @inversi pozrela som dnu a bolo tam kopec prach. u nás dom totiž na pc tak nedbáme @inversi dakujem určite to tam povysávam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
» www.almico.com/speedfan.php... stiahni a napis teploty, ked sa nehras sims a napis tu aj teploty ked sa hras sims 10-15 minut.
vypina sa ti aj ked sa nehras sims?
@2 radí dobre.
pokiaľ máš pevný PC odkry bočnicu ako keby si išiel rozoberať PC trošku ho ochladíš ale za cenu že sa ti bude usádzať prach vo vúčšej miere .. ešte je ut možnosť že máš plno prachu v okolí ventilátora (toho veľkého vo vnútri pc-vedie vzduch k procesoru-povysávať)
robi mi to napr. i pri facebooku či skype...
a ako mam skontrolovat tie teploty? Nabehne mi to ked spustim ten program?
dakujem za radi ale tento krát mal pravdu @inversi pozrela som dnu a bolo tam kopec prach. u nás dom totiž na pc tak nedbáme
@inversi dakujem určite to tam povysávam
+ ak nebude stacit vysavanie, tak vezmi tenky stetec a poriadne pobehaj po drazkach vo vetraku aj vyvode a znovu povysavaj.
toto iste rob na procaku aj na grafike.