Ahojte, máte tablet? .. Ja mám ten môj asi tretí mesiac teraz a začal sa sám od seba vypínať .. proste len tak sa hrám alebo som na internete a z ničoho nič sa mi vypne.. Viete mi poradiť že prečo a čo s tým? ďakujem moc za rady..
@siska1233 aha, tak ja by som to asi išla reklamovať, nie je tam veľa iných riešení :ehm:
Len tak odveci, ja mám tiež Iconiu ale B1, tiež som s ním mala problém a ako som si všimla, tie tablety od Aceru sú celkovo dosť poruchové
@siska1233 , @cupcake007 Acer celkovo sa kazí
reklamovať, buď ti to opravia, alebo pošlu z odpoveďou, že chyba sa neprejavila, nakoľko spravia reset do výrobných nastavení
@bcmuro presne, napríklad ja mám aj notebook Acer po bratovi a každý deň mám minimálne 3-krát chuť ho vyhodiť z okna @siska1233 a ešte som ti zabudla povedať že asi na to potom budeš čakať dlhšie, lebo najbližší Acer servis je v Prahe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
no vypol sa mi aj z večera do rána..
Acer Iconia W5 to je a neviem kde lebo som ho dostala ale myslím si že v obchode
Len tak odveci, ja mám tiež Iconiu ale B1, tiež som s ním mala problém a ako som si všimla, tie tablety od Aceru sú celkovo dosť poruchové
reklamovať, buď ti to opravia, alebo pošlu z odpoveďou, že chyba sa neprejavila, nakoľko spravia reset do výrobných nastavení
@siska1233 a ešte som ti zabudla povedať že asi na to potom budeš čakať dlhšie, lebo najbližší Acer servis je v Prahe