dakedy som vypinal..ale nebavilo ma rano ho zapnut, zadat pinkod a potvrdit..som leniva spina..necham ho tak a neni roboty s nim..ale neznasam ked mi v noci dakto vola
vzdy musim a dam ho vzdy dolu nazem.. a niekedy ked sa nabija tak neni vypnuty a je pri nohach no a nabuduce ho uz vypnem pretoze ma asi za pol hodinu 3 ludia zobudili!
@antifunebracka mám ho nastavený na vibráciu, nikto mi nezvykne volať, ale keby mi niekto súrne volal, tak o tom viem a hlavne sa viem pozrieť, koľko hodín radosti mi ešte zostáva, kým nezazvoní budík a je mi jedno, či som výnimka alebo nie, nehovor mi to
@tikalok ok nepoviem ale irituju ma ludia, co si to proste nechaju zapnute a dufaju, ze by im niekto medzi tou 22:00 a 7:00 zavolal. DAL BY SOM RUKU DO OHNA, ze nikomu z nich este vtedy nik nezavolal a ak hej, nebolo to ani len TROSICKU dolezite. mi to pripada ako taka zufala viera vo vlastnu podstatnost. a ja kebyze som zhodou blaznivych skutocnosti o polnoci v ohrozeni zivota, urcite nevolam kamosom, ale 112
Zdá sa mi to zbytočné... Používam mobil namiesto budíku a navyše v určitých hodinách som schopná zvonenie toho telefónu absolútne odignorovať, takže ma zatiaľ uprostred noci nikto nezobudil (ani SMSkou, ani telefonátom)
@antifunebracka Bodaj by som mohla každý deň spať od 22:00 do 7:00
Otravuje ma to stále vypínať, mám program, ktorý ho o pol noci automaticky prepne do režimu "v lietadle", čo dosť šetrí akumulátor, a ráno ho zase prepne naspäť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
@antifunebracka Bodaj by som mohla každý deň spať od 22:00 do 7:00