vacsinou, a aj modem, televizor a vsetky vytiahnem zo zastrcky myslim ze niekomu sa pokazil televizor ked ho mal pocas burky zapnuty tak to ja nechcem riskovat a aj tak radsej pozeram na tu burku ako na televizor alebo pocitac
Nikdy sa zatiaľ nič nestalo To ja sa viac bojím na chalupe, babka totiž tvrdí, že tie zoschnuté obrovské stromy okolo chalupy sú ako hromozvody...no to by som bola zvedavá keby ten strom padol, že aký hromozvod....ale zatiaľ udierajú blesky len do chalúp s hromozvodmi, takže tie stromy zjavne zaberajú...ale k téme, nie nevypínam
Celý pc aj príslušenstvo mám zapojené cez prepäťovú predlžovačku, ale to je len na to, že keby niečo... tuto u nás sa síce blýska riadne, ale ešte som nepočul, že by tu niekomu niečo blesk poškodil. Ale niekedy som mal fakt obavy, že sa môže niečo stať, lebo sme mali na dvore velikánsky smrek, ale už je dole
mám síce notebook, ale baterka je dokakaná, čiže je stále v zásuvke, mám prepäťovú ochranu, aj tak je malá pravdepodobnosť, že blesk udrie do nášho nízkeho bloku, keď hneď vedľa sú vežiaky
zatiaľ neudrel, vypínam len keď je naozaj silná búrka. Ale väčšinou som na notebooku, takže ten len vytiahnem zo zástrčky a je. Lenže potom si uvedomím že aha, nepôjde mi internet keďže sa vytiahol zo zástrčky aj router
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
Máte prepäťovú ochranu? Udrel k vám už blesk?
a vypínam ak je už veľká búrka a je to blízko mňa, teda po zablýskaní hned aj zahrmí. a ak vypnem notebook, tak aj zástrčku.
a pc mi počas búrky neodišlo, ale raz pravdepodobne modem, ktorý nebol ani zapnutý, len bol v zástrčke.
a potom ho aj vytiahnem ,veď čo s ním mám robiť