11. jezis jeb nato prosim ta kecy v podmaze toto fakt nemam rad ked nemas rad tu hudbu tak si sa radsej ani nemal vyjadrovat a ano je to hudba podla definicie hudba ak ju nevies precitaj si ju. Deti...prosiiim aspon jeden clovek ktory mi vytkne chyby pripadne nieco vyzdvihne alebo pockat o tom pochybujem tu nikto nic nevizdvihne
13. pozri rap je vlastne urcity druh spevu...aj ked sa ty to podoba na hovorenie nie je to tak skus si pustit podklad, napis text a iba rozpravaj o nic sa nesnaz iba rozpravaj. A vypocuj si to.
podla mna...celkom v pohode. Ja by som dal trochu ten hlas výraznejší, do rytmu ideš sa mi zdá dobre, možno trochu drzosti v prejave (ale aj tá ležernosť je na jednej strane dobrá), ale to je asi otázka času. Do hip hopu nerobím, ale to len moj názor ako producenta.
ten podmaz sa mi asi najviac ratal na tej skladbe Ale nie tak text bol celkom dobrý, aj keď bolo tam dosť jednoduchých rýmov, a tuším aj pár prevziatých. Flow sa mi nezdal. Ale tak počul som aj horšie. Ale tak môj názor nemusíš brať na veľkú mieru. Ohodnotenie 3/10
19. ziadne prevzate tam neboli napis mi ktory je podla teba prevzaty? Nic take nerobim nepotrebujem to a nevidim v tom zmysel. Jednoduchych ale vystiznych a v tom je tak krasa v tej jednoduchosti.
No takze takto V rape sa nevyznam, ani sa mi nepaci... Ale ked ta to potesi, znie to ako akykolvek iny rap, ktory pocujem v radiu, alebo kdekolvek inde, takze asi je to dobre Teda mne to znie vsetko rovnako, aj tie texty sa mi zievaju (A) (moj komentar si vlastne ani nemusis vsimat
no najprv by som chcel povedat, ze rap vobec nepocuvam, ale kto chce, ench si ho pocuva.
takze ani tento track by som sice dokola nepocuval, ale zda sa mi to ok. pocul som uz tolko roznych trapnych rymovaciek, ze toto mi pripada ako slusny zaciatok (predpokladam, ze to nerobis nejako extra dlho..?).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Vlastná tvorba?? Tipujem že áno.. Aj podmaz si robil ty?
18. a naco je tvoj komentar dobry??
19. ziadne prevzate tam neboli napis mi ktory je podla teba prevzaty? Nic take nerobim nepotrebujem to a nevidim v tom zmysel. Jednoduchych ale vystiznych a v tom je tak krasa v tej jednoduchosti.
takze ani tento track by som sice dokola nepocuval, ale zda sa mi to ok. pocul som uz tolko roznych trapnych rymovaciek, ze toto mi pripada ako slusny zaciatok (predpokladam, ze to nerobis nejako extra dlho..?).
len tie sykavky sa mi zdali nejako suslave
sorry za neodborny koment