Osobne mi príde, že ak dieťa vyrastá od malinka so psíkom, tak už v budúcnosti nebude chcieť vlastného psa. Ale to je len z mojej osobnej skúsenosti a pozorovania. Ako to máte vy? Rozpíšte sa prosím detailnejšie v komentoch. Ďakujem
Ja som so psíkom nevyrastala, az sa mi nakoniec podarilo presvedčiť rodičov keď som bola staršia a teraz si už život bez psíka neviem ani predstaviť.
radsej macku, nechcem skoncit ako @kviatek , co ma psov plny dom @yacopsae@3 pes potrebuje vybeh, o velkych plemenach ani nehovorim, tam je byt ciste tyranie pre nich
@tequila@6 súhlasím, pes potrebuje výbeh, ja mám 2 v 4i byte a väčšinou doma len spia, bývam na kraji mesta, takže prírodu mám doslova minútu od seba. Neviem, ja som videl týrané psi...a moje tak veru nevyzerajú. Vonku sú určite viac ako väčšina psov.
@tequila@6 Sú napríklad plemená, ktoré boli špeciálne vyšľachtené, aby žili vnútri s človekom. Trebárs papillon nemá ani podsadu, v zime by to vonku nevydržal, plus je tak naviazaný na človeka, že potrebuje byť v jeho tesnej blízkosti...
Ako su psy (i) (aby sa daka ZKH faninka neurazila) ktore nemaju vobec problem byt v byte same (i). Dokonca aj rasy o ktorych by to clovek nepovedal, mas bezecke-zaprahove psy ktore ti budu s radostou tahat zaprah x hodin ale ked nebehaju tak uplne v pohode ti prelezi x hodin a nepohne sa ani zmiesta. Je to o rase a o tom rasy su ze viec akeho psa mas s akou povahou. Viac menej.
@yacopsae@12 no tak to sa mylis, lebo psovi sa viem venovat aj pomedzi ine cinnosti v dome, ale nie je to mozno tak dlhy cas ako ist na hodinu na prechadzku ci v byte sa bezne psovi nevenujes? Len ked s nim ides na prechadzku? Stale je to ale ine, ked aj cely den nepojdeme na prechadzku, je na zahrade, ma si kde pobehat..
Proste ja som si vedoma, ze ten cas na neho teraz nemam a preto si ho do bytu nevezmem, nebudem takto tyrat psika len preto, ze ho proste chcem. Keby som si fakt bola vedoma, ze ten cas mam, tak v pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ja som so psíkom nevyrastala, az sa mi nakoniec podarilo presvedčiť rodičov keď som bola staršia a teraz si už život bez psíka neviem ani predstaviť.
S drahým sa v budúcnosti však plánujeme presťahovať do domu a potom si chceme adoptovať psíka
@yacopsae @3 pes potrebuje vybeh, o velkych plemenach ani nehovorim, tam je byt ciste tyranie pre nich
Proste ja som si vedoma, ze ten cas na neho teraz nemam a preto si ho do bytu nevezmem, nebudem takto tyrat psika len preto, ze ho proste chcem. Keby som si fakt bola vedoma, ze ten cas mam, tak v pohode