Začinam mať nervy že už cez rok a pol som nič nenarástol. Mal som nedávno 18 a výška 175 cm... Ja nechcem byť krpatý oco je cez 1,9m ale mama je dosť malá. Dá sa s tym ešte niečo spraviť?
povedz mamke nech ta vytaha za uska smerom dohora v kazdom pripade uvidis a ak nevyrasties nerob si z toho tazku hlavu ved niektore zeny letia aj na nizsich chlapov
no ak fajčíš, piješ, nepravidelne spíš sa nečuduj...
ešte v 18-ke sa dá aj 5 cm vyrásť, ale nejdem ti to sľubovať. 175 cm však nie je tak málo, poznám aj o kúštik menších (170-174), tým zas nechýba temperament... treba si vziať z toho to pozitívne: ja mám na nižších rada to, že sa s nimi dá po stojačky dlho bozkávať aj sexovať...
kurva boha, vysvetlite mi prečo každý jeden vydrbaný týždeň sa tu objavujú fóra takéhoto typu.???
ospravedlňujem sa za vulgárnosti, ale toto snáď ani pravda nie kokso..
bodaj by sa všetci, čo založia/založili takéto fórum scrvkli aspoň o 20cm! TAK!
a sak to nemas nejak malo ja mam 183 a som podla mna vysoky dost a samozrejme ze este mozes vyrast 18 je len vek co urcil niekto ze vtedy je clovek dospely ale rast sa zastavuje u kazdeho inak podla mna aspon do 21 mozes este rast trochu
Treba sa kazdy den na 3 hodiny zavesit o nohy hlavou dolu, alebo tak spat ako netopier a snad po 5 rokoch budes o 1cm dlhsi. Pozor ale na vedlajsie ucinky: pravdepodobne si tymto pocinanim zabezpecis zaroven pravidelnu stravu s osetrovatelom a pravidelnymi injekciami do zadku v psychiatrickom ustave
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ešte v 18-ke sa dá aj 5 cm vyrásť, ale nejdem ti to sľubovať. 175 cm však nie je tak málo, poznám aj o kúštik menších (170-174), tým zas nechýba temperament... treba si vziať z toho to pozitívne: ja mám na nižších rada to, že sa s nimi dá po stojačky dlho bozkávať aj sexovať...
ospravedlňujem sa za vulgárnosti, ale toto snáď ani pravda nie kokso..
bodaj by sa všetci, čo založia/založili takéto fórum scrvkli aspoň o 20cm! TAK!