Ako sa rýchlo zbaviť velkej vyrážky ktorú mam na tvári, potrebujem ju mať do piatku preč lebo idem na žúr je strašne hnusná a nechtiac som si ju rozrýpala
Hlavne si to neškrab, neodlupuj, nevytláčaj, to nepomôže. Ináč, máš taký vred skôr nie? Nejde z toho nič vytlačiť, ale veľké je to stále, že? Niečím ju vysuš. Gebri si to aj päť krát denne liehom, alpou, hocičím... ale do piatka to mať preč nebudeš, myslím :/
zmiešaj 1/2 droždia ,1polievkovú lyžicu bieleho jogurtu a trošku citronovej šťavy dokopy a sprav z toho takú kašičku a potom si to nadžab na vyrážku... to ti pomôže určite...alebo potom zinková ,kalciová mastička z lekárne...a ak predsa nič,tak pomáha aj to,ked spravíš presýtený roztok z morskej soli a umyješ si tvár/resp. priložíš vatový tampón na vyrážku.
všetkých na tom dôležitom žúre bude isto trápiť jedna výražka na tvojej tvári, radšej tam ani nechoď .. ale alpa by mala aspoň trochu pomôcť, potom pomôže už len korektor
@17 aspoň to neni červené, keď si toho dáš s mierou, tak je to celkom ok nie som zástancom make-upov a pod., ale keď mám niečo veľmi červené na tvári a napadne ma, že mám korektor smiley:, tak to jemne pretriem korektorom a nevidno to až tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
omg, baby, to vazne verite, ze korektor tomu pomaha? vidno ju rovnako intenzivne, akurat inac (a ani nie lepsie)