neviem ake mas znalosti ale poviem ti, ze toho treba vediet dost. telo a krk asi kupis zvlast, snimace a potaky nejak nakablujes podla navodu, ale nasadit kobylku, mostik a hlavne naprazcovat krk, tak na to treba presnu geometriu, inzinierske zrucnosti a nejaky skill s tym. a ak telo a krk nekupujes, tak nech ti nadprirodzene sily pomahaju
A chces na nej hrat? Ja na gitare hram a poviem ti, ze tie gitary nestoja tolko kolko stoja len tak. Myslim, ze drevo sa ti nebude chciet doma par rokov susit a ak ano tak potom rovno niekolko druhov (zalezi od gitary), masinky, kobilka, prip. zamky, snimace ... Ak mas skutocne chut hrat odporucam kupit od firmy, ktora ma v tom tradiciu. Inak to je na dve veci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Chcel som napisat: hladam navod na vyrobu el. a basgitary.
a čo by si chcel robiť? máš na to náradie?materiál?peniaze?
ale vsak na co si chces sam vyrabat gitaru??? daj si na mieru vyrobit (je to kusok drahsie, ale no ) a mas po probleme
@3 Ujo google mi to nenasiel. A mam naradie a material kupim za peniaze ktore tiez mimochodom mam
@8 kupim vsetko okrem tela, to si chcem vyrobit sam.