Áno v škole. Po obede som si v bunde zabudol peňaženku a po hodine z nej neboli prachy. Toho kokota čo to spravil by som dokopal do krvi keby som vedel kto to bol.
a teraz seriozny komentár.... v škole som čakala zo spolužiačkami na hodinu....a v tom som si spomenula že som si v učebni na najvrchnejšom poschodí zabudla zošit....tak som jednu znich poprosila nech mi postráži tašku... a ako ju strážila tak si odtal zobrala 15e....
zsitila som to až doma... peniaze neboli moje, mala ssom ich dať od osoby A osobe B .... a iná možnosť odcudzenia nebola lebo mávam tašku, prinajhoršom len peňaženku a mobil stále pri sebe....
Ešte som nikdy nestratil nič cenného, ani ma o nič neokradli..občas zabudnem peniaze vo vačku v rifliach alebo bunde košeli a to ich nadhádza mamina keď perie, tak že má z toho radosť keď sa o pár dni k tomu prizná
@barky 15 eur bolo v peňaženke, ktorá bola v taške.... a to som bola ešte prváčka tuším a boli tam aj ďalšie baby z mojej skupiny...a práve preto som si dala strážiť tašku....
a načo by to bolo dobré? za ďalšie mohla by kludne povedať že žiadne peniaze tam neboli, nikto okrem mňa o nich ani nevedel.... ale infomovala som tam polku triedy o tom čo je ona vlastne zač dokonca sa mi pokúsala ja púder a hrebeň zhabať
a takto.... táto jej podarená vlastnosť, jej to vráti
raz som stratil peňaženku a našla sa pohodená na uplne inom mieste a prazdna .. aspoň doklady ostali ... a vlastne .. ani som tam ziadne peniaze nemal predtým až na papierik s troll facom
stalo sa mi raz, že som stratila peňaženku... našťastie som v nej mala "iba" 70 centov (pravdaže, keď mi ju môj sused prišiel doniesť v nej neboli, ale aspoň som mala všetky doklady peňaženku som totiž stratila pred barákom keď som sa vracala domov z hokeja a vypadala mi z vačku z bundy)...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
zsitila som to až doma... peniaze neboli moje, mala ssom ich dať od osoby A osobe B .... a iná možnosť odcudzenia nebola lebo mávam tašku, prinajhoršom len peňaženku a mobil stále pri sebe....
penazenku a mobil nosim pri sebe a nie dakde v taske,v bunde v satni..to co je za zmyslanie..
a načo by to bolo dobré? za ďalšie mohla by kludne povedať že žiadne peniaze tam neboli, nikto okrem mňa o nich ani nevedel.... ale infomovala som tam polku triedy o tom čo je ona vlastne zač dokonca sa mi pokúsala ja púder a hrebeň zhabať
a takto.... táto jej podarená vlastnosť, jej to vráti
poprípade by som to riešil tak, že by som jej prehrabal všetky veci a bolo by mi to jedno, čo by malo nasledovať
spravilasom jej meno.... a to mi stačí
ale ked som bol maly mi volaky cigan chcel zobrat mobil z ruky... ked ho zbadam ho zmlatim ako psa