mam daco v pc nejaky "program" ktory mam na ploche a nejde presunut ani do kosa alebo do ineho priecinku ked som ho dal hladat naslo mi 11 nejakych priecinkov z menom shredder vola sa to shredder a neviem co s tym mam robit je to vyrus ? neda sa to nejak
@matus123 aktualizovany ? asi ho mas nacierno ze ? hod si do pc este antimalware Malwarbytes alebo spybot je to free a ako antivir avviru akutalizuj a preces s tim pc
@chidori keby to bol spyware kontroluje kazdy jeho krok atd a potom by mohli zneuzit jeho hesla meno adresu
@stuntbiker nemam ho na cierno teda aspon myslim lebo robi mi to jeden chlapik tatinov kolega kaqzdy rok mi cisti a aktualizuje novy antivirak tak najlepsie bude asi zobrat a precistit pc
reštartneš pc ... hneď ako sa začne zapínať stláčaj F8 dokým sa ti nezobrazí čierna obrazovka a tam možnosti, tam nájdeš Núdzový režim alebo Safe Mode ... dáš enter, zapne sa ti to v tom najmenšom rozlíšení (ľudom s veľa ikonami to rozhádže plochu) a tam to skúsiš vymazať...
ale vymaž všetky výskyty súboru (teda všetkých 11, čo ti vo vyhľadávaní našlo), samozrejme ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
tu máš návod
» www.softwaretipsandtricks.com/forum/software-...
aky mas antivir ?
..kvak..
@chidori keby to bol spyware kontroluje kazdy jeho krok atd a potom by mohli zneuzit jeho hesla meno adresu
..kvak..
reštartneš pc ... hneď ako sa začne zapínať stláčaj F8 dokým sa ti nezobrazí čierna obrazovka a tam možnosti, tam nájdeš Núdzový režim alebo Safe Mode ... dáš enter, zapne sa ti to v tom najmenšom rozlíšení (ľudom s veľa ikonami to rozhádže plochu) a tam to skúsiš vymazať...
ale vymaž všetky výskyty súboru (teda všetkých 11, čo ti vo vyhľadávaní našlo), samozrejme ...
nezaručujem, že to pôjde vymazať...