To je ťažko povedať či do záhuby, zatiaľ sme všetko vydržali, ono predsa len ten vývoj nie je taký jednoznačný aj keď sa dá vidieť veľmi pesimisticky, ale na druhej strane genetika a veda robí zázraky, takže ja si počkám..
uz si to uvedomujeme všetci........ale ekonomicke a chamtivostne zamery nam nedovolia pripustit si to, nie to ešte zmenit....... tato problematika je však nad nase sily
No tak kde ludstvo moze upadat? iba do zahuby. Kym si uvedomia poniketor ze prachy a moc nie je vsetko. Pestovanie ci ako sa to nazyva tych jadrovych zbrani na co? Na co su zbrane. kedysi sme sa ucili ze dejiny alebo lepsie povedane dejepis je na to dobry, aby sa tie chyby co uz boli viac krat neopakovali. A tu aspon vydim aka je pravda . ale jednoznacna odpoved je , ze si to neuvedomime a jeden clovek to nezmeni.
Couz... materialisti su a budu stale.... a my mala cast ludsta ktora si uvedomujeme a chceli by sme to zmenit nemozeme s tym nic spravit..... ostava nam smutok a zial... LOVE PEACE EMPATHY -)
aby som nerobila veľa zleho musim mať inšpiraciu.mojou inšpiraciou je Boh a preto nepotrebujem nič extra iba to čo je nutnosť pre život.Samozrejme ak sa ľudstvo nespamäta a neprestane zbrojiť a hlavne nezačne sa bať Boh JE NA ZANIK.to všetko čo sa deje mate to napisane teda predpovedane len treba otvoriť oči a uši.
PREčO TRBA ZAčAť OD SEBA ALE UPRIMNE.MOžNO SA VAM NEBUDE PAčIť čO TU TERAZ NAPIšEM ALE NIč SA NEDEJE NAHODOU.LUDIA SA PRESTALI BAť BOHA A MYSLIA SI žE MAJU VšETKO POD KONTROLOU A TAK SA NAZVEM TO IDE NA PLNO BEZ OHLADUPNOSTI A čASTO AJ CEZ MRTVOLY.TAKY JE DNEšNY SVET
to nie je zastrašovanie to je len moje prianie lebo viem ako som sa mala KEĎ SOM NEPOZNALA BOHA A AKO SA MAM TERAZ.TA POHODA KTORU JE JE LEN DO čASU. A POTOM
teraz sa mam fajn.všetky problemi ktore sa naskytnu nemusim riešiť sama a nemusim ich vlačiť ako batoh.ale so všetkymi problemami idem na kolena a konanie prenecham Bohu.
vtedy som bola strhana,nervozna,nedokazala som doverovať nikomu a každy bol moj nepriatel.ani škole sa mi nedarilo
slecinka viem ze si veriaca a teda ze Boh ti ukazuje cestu ale aj tak sa musis rozhodnut sama co spravis a ako dany problem vyriesis.
Boh ho za teba nevyriesi.
Napriklad neviem dobre nemcinu a idem z nej maturovat. To by som aj ja potom mohla povedat, nejdem sa ju ucit, ved Boh ma predsa isto podrzi. A neviem ci by som dopadla najlepsie.
no ako priklad si uviedla dobry.Boh ti nepomože ak si lajdačka,flakačka .to si mysliš že Boh je gašparko.Boh sa dokazuje v našich slabostiach,teda v tomto pripade teda nemčiny ak si urobila všetko čo si mala,svedomito .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
vtedy som bola strhana,nervozna,nedokazala som doverovať nikomu a každy bol moj nepriatel.ani škole sa mi nedarilo
Boh ho za teba nevyriesi.
Napriklad neviem dobre nemcinu a idem z nej maturovat. To by som aj ja potom mohla povedat, nejdem sa ju ucit, ved Boh ma predsa isto podrzi. A neviem ci by som dopadla najlepsie.