Ked som tak minule rozmýšlal....a pozeral cenníky našich operátorov, tak som sa dočítal, že 9,50 Sk/min silná prevádzka z Orangeu na Orange...tak ma napadlo, že tento mesiac som si už druhý krát obnovoval kredit. Podľa mna strašne zdierajú na týchto cenác
Az na to ze aby si mal velky dosah musis pouzivat iste frekvencie ktore su bezplatne to su tie PMR vysielacky co kupis v obchodoch od 1000 do 4000 SK priblizne. A ich dosah je tak cca 10km pri vybornych podmienkach a este upozornim ze pri spojeni 1km a viac uz treba ratat se oneskorenim teda stlacis, povies, pustis a cakas (podla vzdialenosti) kym dotycnemu pride sprava a zas jeho pride.
PS: kedze je to volne pasmo kazdy kto ma naladeny dany kanal moze pocuvat a zapajat sa do rozhovoru
17danny17 (No.12) => Nie je zakázané ich vyrábať, len nesmieš používať frekvencie, ktoré sú už registrované niekým iným. Napr. nebolo by bohviečo, keby si vbehol do vysielania záchranárom pri hľadaní strateného dieťaťa v lese a pod.
A čo sa týka témy, napadlo mi natiahnuť kábel, ale tak blízko asi nebývate
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Nazdar, Matus, kde si?
-doma
-OK, tak prid tuuuuuuuuutuuuuuuutuuuuuuuuuuuuuutuuuuuuuutuuuuuuuuuuuu...
Preco nepouzijete skype? Sluchatka s mikrofonom dnes zozenies do 200 SKK. Samozrejme sa predpokladam, ze mate obaja pristup k internetu.
PS: kedze je to volne pasmo kazdy kto ma naladeny dany kanal moze pocuvat a zapajat sa do rozhovoru
A čo sa týka témy, napadlo mi natiahnuť kábel, ale tak blízko asi nebývate
za 2, Za tú cenu čo si si dobil kredit dvakrat po 200 Sk máš paušal 60min.