určite skús výšku veď zato nič nedáš daj si prihlášky a čakaš. Ja keď som zmaturoval bol som absolútne proti vysokej škole. A teraz po roku si dávam prihlášky na výšku a ľutjem že som si ich nedal hned po škole. Ako vravým nič zato nedáš čas žiaden nestratíš ak ta vezmu tak máš šťastie ak nie tak ideš do roboty.
@veryhappyhippo CCNA4, to je to čo sa robí na školách? Tak to ti dá vedomosti ale inak prakticky nič (ak to neodflákneš). CCNA je potom certifikát, platnosť 3 roky. CCNP je proste vyššia úroveň.
vyska nechcem od 19 makat jak kkt a mat z toho nic ..sice titul ti nezaruci pracu ale mas aspon nieco a je to stale lepsie ako byt bez titulu ..a nemyslim si ze moje roky na vyske budu premrhane kebyze nenajdem potom pracu ( ale ja najdem ) ..kym som mlada treba uzivat zivot a cestovat ..povinnosti budem mat dost potom a pride rodina a vsetko ale zatial si to chcem uzit ..ved studenti maju najlepsie moznosti na vycestovanie do zahranicia a vsetko ...
je tuvela faktorov co to ovplyvnuju ..tiez zalezi na akej vyske si a vsetko dokopy ale ked sa zoberu vsetky plusy a minusu
stale mi to vychadza tak ze VYSKA JE TOP
Buď choď na poriadnu výšku kde sa potrápiš ale po škole budeš mať vyššiu šancu na uplatnenie sa alebo potom kašli na výšku keď máš isť na nejakú sprostosť o ktorej sa vie že ťa rovno čaká úrad šance a radšej choď do práce skús takej čo ťa zaujíma, vzdelávaj sa popri škole, sú na to rôzne inštitúcie. A jazyk !!!!! to je teraz nevyhnutnosť nie vysoká škola
@neviemsivybratnick tak good luck je to dobrá vec po strednej som spravil CCNA, potom bolo aj niekoľko telefonátov..viacmenej personalisti, práca sa dá nájsť za pár dní kukal som aj CCNP ale potom som sa prestal venovať sieťam, ale baví ma to stále
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
preco by sa nedalo mat aj skolu aj pracu naraz
OT
@neviemsivybratnick vies mi v kratkosti povedat rozdiel medzi CCNA4 a CCNP?
jolo
vyška + part-time..teraz taký "super" semester že by som bol radšej v práci ale čo sa dá robiť :/
je tuvela faktorov co to ovplyvnuju ..tiez zalezi na akej vyske si a vsetko dokopy ale ked sa zoberu vsetky plusy a minusu
stale mi to vychadza tak ze VYSKA JE TOP