tak je to na urovni 20% ale bud opatrny odkial objednavas uz som sa par krat natiahol a raz to nebolo veru lacne a zalezi ci si to na poste vsimnu lebo uz mi prisiel balik za 120eur ktory som neclil a z tej istej firmy mi prisiel balik za 80eur a musel som zaplatit clo
@genie vacsina cinskym distributorov ti vystavi mensiu fakturu nez mas realne zaplatit.. alebo ti to poslu ako dar a teda clo neplatis.. neboj sa, oni chcu aby si sa stal ich zakaznikom a preto zvycajne robia vsetko mozne, aby si platil co najmensie clo...
@tommyhot Najprv som si objednávala veci z jednej Hongkongskej stránky, kde boli veľmi lacné ceny a neplatila som žiadne clo. No kvalita toho oblečenia bola doslova hnusná. Tak som si minule objednala pár vecí z inej stránky, ktorá sa mi zdala viac dôveryhodnejšia. Síce to bolo drahé, ale dalo sa to. Nakoniec som k tomu platila ešte aj clo vyše 100 eur. Takže sa trochu obávam...
@genie tak ta colnici osrali.. neviem z coho si mala tie tricka vyrobene ale na textil vseobecne je 0-8% clo.. zavisi od materialu.. zo 100 eur platit 100 eur clo je nezmysel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
tu mas sadzobnik » www.colnasprava.sk/wps/PA_1_0_9D/O...
Ďakujem