@hetfield ja ani neviem, možno to tak vnímam, lebo dievčatá, s ktorými sa bavím , sú nižšie ako ja skoro všetky ale zas, jak som bola na západe na koncerte, som tam bola strašne mini medzi ostatnými , neviem, čím to je
od 180. ale tak pri mojich biednych 160 cm už ani neriešim, či je niekto odomňa vyšší o 10 alebo 30 cm. takže aj chlap mi príde fakt že vysoký od tých 195.
mam 174cm a je minimum zien co stretavam, ze sa na ne pozeram bez sklonenej hlavy. Takze v mojom ponimani uz nad 170cm sa da povedat ze je zena vysoka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
z mojej nížky sa nie je čomu čudovať že tak považujem ludí za vysokých
nad 183
@purpledrug666 to sa pohybujes medzi liliputanmi?
Ja mám okolo 173 cm a príde mi to ako taký zlatý dobrý stred. V mojom okolí poznám veľa báb čo je nižších aj čo je vyšších..
ale teší ma, že pre niekoho som vysoká aj ja neviem, akým zázrakom, ale som šťastná
mám 168 a cítim sa krpatá, lebo frajer má 196, ale keď si dám opätky, tak sa cítim príliš vysoko (a pri ňom tak akurát)