boha, keby som nebol debil a zacal makat uz skor, nemusel by som teraz stracat cas na skole zbytocne sa zatazujuc picovinami. chces sa ucit robit s novym frameworkom? nie, lebo ekonomia! chces sa ucit siete? nie, lebo matice a vektorove priestory! do pice matere... chces si najst normalny job a popri tom sa doucit co treba? nie, lebo nemas dost vedomosti a prax.
zo školy ma vyhodili, čo by mi aj bolo lúto, lebo ma to bavilo (mňa baví skoro všetko ale nie je mi to lúto lebo mi príde zbytočné sa upínať na veci (častoo krát labelovane ako chyby alebo neuspechy čo je tiež blbosť) z minulosti a tým sa brzdiť a zatvárať si brány k životu .)
čiže terazky muklujem .D a áno radšej by som študovala a muklovala lebo ma to podnecuje byť aktívnou. je to proste omnoho jednodchšie ako si doma sadnúť a ísť sa učiť... ale už viem aj vyliezať z konfort zony tak fajn
momentalne mi pride fajn pracovať max. pol roka niekde, spoznávať, učiť, a hlavne nachádzať samú seba .)
Tiež som kedysi rozmýšľal, že by som nešiel na VŠ.. ale konečné rozhodnutie ísť ani nemohlo byť lepšie. Keď už tam aj chodíš a nemáš hardcore odbor, ktorý si vyžaduje viac času na učenie a chodenie do školy.. tak môžeš popri škole robiť prípadne sa učiť len tak pre seba (nerd feeling .
Mal som možnosť ísť pracovať na fajnové miesto aj po strednej, nakoniec som sa ubral iným smerom, dostal som možnosť odísť aj na VŠ a robiť za slušné peniaze a ešte lepšia možnosť, že spoznáš nových ľudí a naskytnú sa ti ešte lepšie možnosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
boha, keby som nebol debil a zacal makat uz skor, nemusel by som teraz stracat cas na skole zbytocne sa zatazujuc picovinami. chces sa ucit robit s novym frameworkom? nie, lebo ekonomia! chces sa ucit siete? nie, lebo matice a vektorove priestory! do pice matere... chces si najst normalny job a popri tom sa doucit co treba? nie, lebo nemas dost vedomosti a prax.
aj by som sa tu rozpísala viac, ale musím utekať na vlak
len škoda že nikdy nemudem moct použiť vetu : nezobrali ma lebo mi povedali že som na túto pozíciu prekvalifikovaná
Inak nie som ani zastanca prace v zmysle muklovania a budovania sna majitelovi firmy. To je druhy najvacsi zrut casu.
čiže terazky muklujem .D a áno radšej by som študovala a muklovala lebo ma to podnecuje byť aktívnou. je to proste omnoho jednodchšie ako si doma sadnúť a ísť sa učiť... ale už viem aj vyliezať z konfort zony tak fajn
momentalne mi pride fajn pracovať max. pol roka niekde, spoznávať, učiť, a hlavne nachádzať samú seba .)
Mal som možnosť ísť pracovať na fajnové miesto aj po strednej, nakoniec som sa ubral iným smerom, dostal som možnosť odísť aj na VŠ a robiť za slušné peniaze a ešte lepšia možnosť, že spoznáš nových ľudí a naskytnú sa ti ešte lepšie možnosti