Kazdy vravi ako je dobre ist na gymnazium a potom na VS,ze je todobra priprava,naucia ta systematicky ucit
Pravda naucia,ale vacsina ludi podlahne moznostiam a volnosti,kt. je na VS...ziadne obmedzenia,ziadna kontrola,zivot na VS je uzasny a tei party nemaju chybu,proste kto nezazil neuveri...komu je lepsie ak nie studentom
pohoda az na to ze ja mam debilny dvojodbor a preto mam toho az nad hlavu ale inak celkom fajn... nestazujem sa po strednej vitane osviezenie. styri mesiace przadnin
Ja s vysokou školou tak pozitívne skúsenosti nemám. Narazil som totiž - čiastočne aj mojou zásluhou - na problémy so štúdiom a vnútri cítim, že to nie je pre mňa. Drislovať sa celé roky, len kvôli kusu papiera, s ktorým nemám stále istotu, že sa zamestnám.
Skôr si myslím, že človek, ktorý to tak nejak tuší, že to nie to pravé orechové, by skôr mal ukončiť trápenie a mať svoje isté.
Je fakt, že na výške to je zväčša voľné, nové, iné... Ale nie vždy. Ja sa na výške trápim, a hoci som nemal zlé výsledky, aj vďaka blbým náhodám je pre mňa výška skôr únava a stres.
Vyska je fajn len keby bolo menej ucenia...v podstate je pre mna ako stredna aj ked treba sa viac ucit a system je iny ale je to to iste v podstate...lebo ja dochadzam - nebyvam na intraku...ale ludia co su na intraku vravia ze vyska je najlepsia(party,alkohol a sex...v zivote som nebol na intraku a uz ani nebudem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Kazdy vravi ako je dobre ist na gymnazium a potom na VS,ze je todobra priprava,naucia ta systematicky ucit
Pravda naucia,ale vacsina ludi podlahne moznostiam a volnosti,kt. je na VS...ziadne obmedzenia,ziadna kontrola,zivot na VS je uzasny a tei party nemaju chybu,proste kto nezazil neuveri...komu je lepsie ak nie studentom
Skôr si myslím, že človek, ktorý to tak nejak tuší, že to nie to pravé orechové, by skôr mal ukončiť trápenie a mať svoje isté.
Je fakt, že na výške to je zväčša voľné, nové, iné... Ale nie vždy. Ja sa na výške trápim, a hoci som nemal zlé výsledky, aj vďaka blbým náhodám je pre mňa výška skôr únava a stres.