@iwuss ale inac mozes skusit chemiu bio v BA, tam po semestri skonci polovica, lebo sa to neda zvladat =D vsade naberu studentov aby mali prachy od statu a potom vyhadzuju.. VS asi nebude taka sranda..
@mychal kks, ty musíš byť z matematického gympla, keď máš ako poistku manažérsku matematiku na matfyze, kam sa robia podľa mňa dosť náročné prijímačky, klobúk dole
ja si dávam normálne ekonomickú a finančnú matiku na matfyz (+2 odbory tam ešte) a ako poistku mám manažment na FRIZA
s tou MTF-kou nesúhlasím absolútne! trojkára z matiky tam nezoberú,hlavne nie na odbor BOZP a pers.práca...ale na tie technické odbory poberú to je pravda, ale po čase DOVIDENIA! ....za istotu by som zvolila buď nejakú súkromnú, alebo poprípade UCM- politológia...nie masmediálku...na tú sa dostáva ťažko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ja si davam sportovy manazment v brne.. ako poistku si davam UCM Trnava - masmedia.. a extremne krajny pripad ENG-SWE na UK
ja si dávam normálne ekonomickú a finančnú matiku na matfyz (+2 odbory tam ešte) a ako poistku mám manažment na FRIZA