Ahojte... idem si dat prihlasku na UK Filozoficku ... asi historiu a kulturologiu. 28. je uzavierka dokedy prijmaju prihlasky. Bohuzial som mal toho nejak vela a neuvedomil som si ze su prazdniny, takze teraz to potvrdenie mozem vybavit az v pondelok kedy
hej aj ja si tam dávam ale filozofiu a históriu a zdravotné potvrdenie treba a dala som si to na jednu prihlášku dva odbory to, ako máte otvorený sekretariát na škole už neviem
@hereiam a platila si len raz ci dvakrat? No vyzera to tak ze si cez tyzden pojdem pre to potvrdenie od doktorky.. a v pondelok si to dam potvrdit a pojdem to tam osobne odniest
pokial už nie su studentom tej skoly, a vš nepozaduje známky z ročnikov, tak to potvrdiť sš dať nemusíš, stačí ti priložiť maturitne...
ved logicky by to bolo uplne zbytočné...
navyše neviem, kt. škola ti len tak dá pečiatku bez vyplnenia ročnikov pretože sš ti može povedať(teda u nás to tak bolo), že si tam možeš sám dopísať známky aké chceš...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
2-sa mi zda tam dava aj peciatku neviem
3-ak to mas tak napisane, tak to das na jednu prihlasku dva odbory, a platis len raz
4-musia tam mat napisane niekde
ale inak nemas zac
ved logicky by to bolo uplne zbytočné...
navyše neviem, kt. škola ti len tak dá pečiatku bez vyplnenia ročnikov pretože sš ti može povedať(teda u nás to tak bolo), že si tam možeš sám dopísať známky aké chceš...