@estinellka musim, mam len gympel a FEIky ma teraz vyrazili
@filus potreboval by som info o odbore APIA (aplikovana informatika a automatizacia v priemysle), ci sa tam uci Cecko a ak ano tak ci na takej urovni jak na FEI, co sa ucia aj pointery, do akej hlbky sa to berie atd atd...
@frez pointery sú neoddeliteľnou súčasťou cčka takže hocikde kde sa bude c učiť budú sa učiť aj pointery. Konieckoncov keby neskôr programuješ v c nejaké seriózne aplikácie zistíš že bez nich sa nezaobídeš. Ale keby sa už chceš vyvarovať pointerom... neviem čo je na nich také hrozné tak skús dačo kde by si vyletel rovno na Javu. Aj keď neviem neviem či dačo také nájdeš... Inak si z fakt červeníka ?
@filus myslis, ze by som mal sancu zvladnut mtf AIA? v podstate som sa obaval toho cecka, ale ked hovoris, ze zaklady, tak zaklady... na FEI som mal dost dobry zapocet, akurat ze ten kokot dava skusky o xx leveloc narocnejsie, nez robime priklady na cvikach a nez su zapocty
@filus no bohuzial to tak asi bude... chcel som poslat 4 prihlasky, svf, mtf, kukal som este na uk, lenze tam anibohovi nemoze nic najst sakra... ani nikde inde... ja som kurva stratena existencia...
@piter09 aha... odbor pozemne stavby a architektura (ale ten som uz v podstate vylucil) a inzinierske konstrukcie a dopravne stavby (ci tak nejak, neviem uz presne nazov) sa da zvladnut???
@frez kamarat chodi na PSA a vlastne, to jeden z najtazsich odborov, lebo tam chodi najviac ludi a vacsina vyleti..ale tam nie je velmi tazka matika, skor beton a pruznost tam je tazka a na ikds tiez tak nejak, nepoznam tam nikoho, ale niekto mi vravel, ze je to tazke, ale velkmi odlisne od ostatnych odborov to nebude..
@piter09 vdaka a ten dalsi odbor, co som vymenoval? da sa to zvladnut? ja sa planujem naplno vrhnut do studia tento pokus, budem sa ucit trebars aj vo dne v noci, len aby som to tentokrat neposral. proste potrebujem ten zasrany titul. nie som este rozhodnoty, ci mtf alebo svf, som skor prikloneny k mtf, lebo je tam vacsia sanca, ze to zvladnem, ale viac ma laka svf.
@piter09 no to, co hovoris, by ma prave aj bavilo. ja neviem, este stale nie som rozhodnoty medzi svf a mtf, mtf by som mal zvladnut s vacsou istotou, nez svf, ale zase myslim, ze zo svf by som mal lepsie uplatnenie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
@filus potreboval by som info o odbore APIA (aplikovana informatika a automatizacia v priemysle), ci sa tam uci Cecko a ak ano tak ci na takej urovni jak na FEI, co sa ucia aj pointery, do akej hlbky sa to berie atd atd...
@filus aj na odbore APIA? to by si ma velice potesil.
na ostatnych odboroch je myslim zase matika jednoduchsia, len derivacie, integraly, zakladne diferencialne rovnice, ale fyziku maju tazsiu..
mozno @luc.ka by ti vedela viac povedat
no, na SvF je hlavne rysovanie a potom pracujes s autocadom, neviem co ta bavi, ale tak drzim ti place