Ahojte ,chystám sa na výšku do Ke konkrétne prirodovedecka fakulta odbor biologia a mam trochu strach predsalen novy ludia kolektív atd..Zaujímalo by ma aké boli vaše pocity pred výškou či už ohľadne intráku alebo kolektívu ako ste sa začlenili
ja som dosť asociálny tvor, ktorý je sám za seba, takže som kolektív neriešila, ale potom som zistila, že jedno dievča, ktoré som už dlhšie poznala cez net ide na tú istú školu čo ja, tak sme šli spolu a teraz sme bffky, a dokonca aj kolektiv v mojej skupine (14ludi) je fajn, takže tuším pohodka
Ty sa s kolektivom vlastne ani nemusis bavit, lebo na vyske uz jak sa hovori hra kazdy sam za seba... ale ked natrafis na dobru partiu a sadnete si povahovo tak len dobre pre teba... neni sa coho bat v tomto ohlade, vyska nie je zakladna skola ze s nimi budes tutovo 9 rokov drat lavice
kolektív 0 bodov
ale hej si single player a možno to je aj tým, že sme na odbore 17ti či koľkí, tak mi tam nesadli ľudia. na intrák som si zvykla a aj tak to tu milujem
tesila som sa. samozrejme bola som trochu nervozna ale dopadlo to dobr,e velmi som sa bala ci si zvyknem na intrak ale bezproblemov, aj kamosov som si dakych nasla
pocas bc. studia bol kolektiv super, ale uz pocas neho mi vela ludi, ktorych som mala strasne rada, vyhodili... no a na ing. sme sa rozliezli, ale v principe v pohode
Za prvé si treba uvedomiť že to už nebude ako stredná Na VŠ si každý kryje vlastný chrbát. Kolektív sme celkom dobrý, nemáme problémy. Ale priatelím sa z našej skupiny len so zopár ľuďmi. Mohlo to byť aj horšie aj lepšie. Ak niekto je čudný tak ho neriešiš na VŠ naopak na strednej keby bol niekto čudák na strednej tak ťa to aj trápi na VŠ ti to môže byť u rite. A tak poviem že prvý semester zbehol veľmi rýchle.
@hawk799 No neviem ako ty ale ja na strednej ak by som mal spolužiaka čo by bol asociálny, ťažko si vedel nájsť priateľov alebo hanbil sa tak by som mu pomohol nejak sa začleniť Na VŠ na to nie je čas .
Ja som sa tesil jak hovado, zaclenil som sa hned, na intraku som nebyval hned ale uz prvy den skoly sme niektori pili do noci a spal som tam ako navsteva mne osobne sa vyska fakt ze paci..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Na intraku by som neprezila dva dni, ani ostatni ludia v 20 m okruhu okolo mna.
A zaclenit som sa ako vzdy nezaclenila.
Intrák - @7 ale aj tak radšej by som bol na byte.
ale hej si single player a možno to je aj tým, že sme na odbore 17ti či koľkí, tak mi tam nesadli ľudia. na intrák som si zvykla a aj tak to tu milujem
zapadnut ci som zapadla to neviem, ale nemam s nikym problem, vzdy je s kym niekam ist a ked treba mi zatial kazdy pomohol.