mam 192 cm takze je mi to viac menej fuk tazko si najdem vyssiu odomna, aj ked nehovorim ze je to nemozne vyska je totalne irelevantna ale poznam jedincov kt aj na tom zalezi
Mohka by byt akokolvek sympaticka , mudra ,pekna ak by odomna bola vyssia nedal by som to.. mozno mam komplex ale nemohol by som byt vo vztahu s vyssou..
No hlasovat nebudem, lebo je to piate cez deviate, ale vo vseobecnesti mi vyskovy rozdiel nevadi, aj keby mala 2metre a bola o hlavu vyssia ak by sa mi pacila , ja jej a rozumeli by sme si. Aj ked viac by sa mi pacilo, keby bola co najnizsia... alebo teda nizsia... je to take pre obe strany take pritazlivejsie si myslim... aj ked je to v konecnom dôsledku nepodstatné.
@milgamman Akoe ako vyjadrit ... aj by som vyjadril, ale neviem ci ja to zle vidim alebo to su take moznosti ze je tam vsetko mozne popisane. A vyjadril som sa zrejme k povodnej otazke v komentari.
@wistingher su to najlepsie moznosti ake boli momentalne k dispozicii az ked jedneho dna budes mat vlastnu anketu, pochopis ake narocne je vybrat vhodne moznosti primerane odpovedajuce teme
toto je nejaký interný húmor birdzu? pridať úplne nezaujímavú tému, následne tam nasrať aspoň dvadsať väčšinou úplne prisprostatých odpovedí, a potom sa navzájom hviezdičkovať za najtrápnejší komentár? hahahahahhhhha...
Strasne sa mi nelubi jak sa somnou rozoravas, hoci to pisomne vyzera v poriadku v reale ma urcite neznasas lebo z tych odpovedi mam taky pocit ked citam tie reakcie. To len konstatujem.
@openmindedfreak hej je to interný húmor, musis spravit vlastnu anketu s inteligentnymi odpovedami, ale aby si nebol smutny, dam ti hviezdicku @wistingher nemam nic proti tebe, mna len bavi jak to beres vazne
@limitles
1. Pi, nie pij.
2. Koľko si myslíš, že je ryže v obyčajnom ryžovom mlieku?
3. Existujú kvalitné mandlové mlieka, ktoré aj chutia po mandliach, you know.
4. Autorku fóra tagovať nemusíš, takto jej prídu 2 zbytočné notifikácie.
Asi by som nemohla mať nič z mužom nižším/rovnako vysokým/len o kúsok vyšším ako ja
som žena a potrebujem aby ma muž ochraňoval!! xD mam 170 cm tak minimálne 180 ale čím vyšší tým lepšie
@willbebetter este jedna vec, nikdy neviem ked sa niekto zacne obzerat, ci som spivany, ci sa pacim, alebo nie ale asi ten pocit skor nemam rad, kedze neviem o co sa jedna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
MANDĽOVÉ MLIEKO
kto je za, nech mi dá hviezdičku
Yay mandľové mlieko!
A mandľová múka!
Mandľové všetko!!!
a zaloz si vlastnu anketu v ktorej budes cestny, nebudes vtipny a nebudes ohovart
@wistingher nemam nic proti tebe, mna len bavi jak to beres vazne
a teda problem by nebol, ale odo mna nizsich muzov je malicko. a mam dvojmetroveho just to be safe
1. Pi, nie pij.
2. Koľko si myslíš, že je ryže v obyčajnom ryžovom mlieku?
3. Existujú kvalitné mandlové mlieka, ktoré aj chutia po mandliach, you know.
4. Autorku fóra tagovať nemusíš, takto jej prídu 2 zbytočné notifikácie.
som žena a potrebujem aby ma muž ochraňoval!! xD mam 170 cm tak minimálne 180 ale čím vyšší tým lepšie
Krásne výsledky