Ak niekto nevie, tak astrálne cestovanie je vlastne oddelenie vášho astrálneho tela od vášho fyzického. Vaše astrálne telo sa potom môže voľne pohybovať v nekonečnom priestore. Človek má viacero tiel. Väčšinou si uvedomujeme len to fyzické, ktoré nakoniec
Trosku som spekuloval s lucidnym snenim, pre tych co nevedia, su to sny, v ktorych si clovek UVEDOMUJE ze sa nachadza v sne a sam si ten sen vytvara. Parkrat sa mi to podarilo a je to fakt zazitok Akurat som sa potom cely den citil strasne nevyspaty a unaveny. Mozno teraz cez leto skusim to AC, vraj su tam podobne metody
Vymyslel som si vlastnu techniku a funguje....aspon u mna.
Ked zaspavam, predstavujem si spiralu ktora sa staca do samej seba a ja idem stale hlbsie a hlbsie pri plnom vedomi a po nejakom case sa predomnou zacne tvorit sen, zacnem vidiet obrazy a ja si uvedomujem, ze som zacal snivat.
Ale vyzaduje si to maximalnu sustredenost jedno zavahanie a nepodari sa to.
...Dari sa celkom... Z pociatku bol velky problem, hlavne s "dojazdom" spat do schranky telesnej, no vypiloval som to uz...
Od kedy spavam menej ako 4 hodiny denne, tak sa mi to casto uprostred noci stane aj spontanne, telo kapituluje no ja som normalne culy... Potom nastava len prekvapenie, ked dalej tukam do klavesnice a nic sa nedeje
A mam vselijake zazitky s OOBE... Napis TS, ked tak
@unteachable - hm, ak si vieš vyvolať lucídne sny tak by si to mal mať pomerne ľahké, jedna z techník ako "vystúpiť z tela" je nechať ten sen "rozplynúť sa", totižto v spánku je vraj človek mimo tela úplne automaticky.
@midnight aj to som skusal a stalo sa mi nieco pomerne fascinujuce - ked sa sen rozplynul, zobudil som sa - do dalsej urovne sna (videl si film Inception?), skratka som vstal, isiel som do kupelne, pozrel som sa do zrkadla a - nevidel som sa v nom Nasledne som sa zase zobudil a to uz som bol na nejakom uplne inom mieste, z toho uz si takmer nic nepamatam, ale viem, ze ked som sa na ten treti krat zobudil naozaj, hned som si spomenul co sa mi snivalo a taky som bol zmateny ze som sa zjebal na zem hned ako som vstal Neviem, ako daleko chcem v tomto zajst, aby som z toho nemal trvale nasledky
@midnight no co ja viem odvtedy si nahodou pamatam takmer kazdy sen, 2-3 za noc, len ked idem spat nadrbany tak mam prazdno Ale predtym som si fakt zriedka zapamatal co sa mi snivalo..
mam k tomu taky skepticky pohlad na jednej strane neviem ci tomu verit a na druhej predstava ze to funguje mi nahana strach. skor som tiez len na lucidne sny, to ma dlhu dobu zaujimalo ale nejak mi to nejde
ale najhordi pocit co sa mi stal bolo ked som spala a vedela som ze spim a strasne som sa chela uz zobudit ale som to nedokazala. proste otvorila som oci a "zobudila " sa ale to bolo tiez len v ramci snu, niekolko krat po sebe kym som konecne vstala. co ja viem nemala som z toho dobry pocit
@elsi prezrad nam, co si si vysnivala Ja som videl svoju buducnost aj minulost, z oboch som bol nadseny Lietal som, to asi skusi kazdy kto sa k tomu dostane, samozrejme som sulozil s mnohymi zenami (najviac vsak s troma naraz ), videl som krajiny ako Bolivia, Kuba A tak, zabaval som sa
@mrc nechci odomna aby som menoval s kym som sulozil Za prve ich bolo vela, takze si ich nepamatam, viem ze kazda bola ina, ale vsetky boli krasne, takze si tam mohla byt aj ty, co ja viem, v tom spletenci tiel som si ta nevsimol
@darko si mi mal radšej povedať, že nie, lebo že mňa by si si všimol a zapamätal aj napriek tým ostatným krásnym takto sa môžem hnevať, keby som chcela
ludia no mne sa veeľmi ale veľmi často stáva to že sa zobudim zo sna a neviem sa ani pohnuť, čítal som že sa to stava pri astralnomc estovaní... tak je možne že som astralne cestoval ani som o tom nevedel ?
mmmmm..možno to nie je presne to, ale niečo skúšam v hladine alfa, najčastejšie navštevujem "Pláž času", dá sa tam rozprávať s mŕtvymi, aj živými, riešiť problémy s nepriateľmi a pod...
Prave som skusil ten lucidny sen, s pomocou tej predstavovanej spiraly, co tu niekto spominal. Podarilo sa mi to asi za 5 sekund uplnou nahodou. Pozrel som sa so zavretymi ocami na ruku a klavesnicu a videl som to. Nebola to iba predstava. Skoro som sa dosral
ked som bola menšia dost často som si uvedomovala že sa nachádzam v sne a nijak som sa o to nesnažila =D .... dokonca to,že to má aj nejaký názov (Lucidné dny) a dá sa to vyvolat som sa dozvedela asi až dáko pred dvoma rokmi =D...tie sny uplne zbožnujem ale mávam ich minimálne =/// ... možno tak 1-2 krát do roka aj to som potom štastná jak blcha =D..... astralne cestovanie som skušala a myslím že raz by sa mi to aj podarilo no v tej chvíli som dostala strašný strach a rýchlo som to prerušila =/ .... potom som to ešte pár krát skušala ale nikdy sa mi to už nepodarilo tak som to vzdala =/.... LS sa mi zdaju bezpečnejšie =DDDD
lucidne snenie som mala poprvykrat v 10 rokoch...strasne som sa bala a povedala som mame...ta o mne tvrdila ze som idiot...a teraz sa to stava casto...
ak sa mozem spytat ten kto astralne cestoval ako si dokaze byt isty ten clovek ze to nebol sen ale bdeli stav v inom svete lebo to co vecsinou sa snazim dosiahnut sa splni ale len v snivani takze niekto to moze skusat v noci ako som pocula a stale na to mysli ale nakoniec zaspy a bude sa mu to snivat... AC . Ako vie ze je to presne to . A este ak poznate nejaku metodu ako sa dostat do tranzu bola by som vdacna ak napisete . Už som skusala AC no vyrusovala ma vlastne dychanie stale ma daco v tahovala ale potom sa to prerusilo ani sekundy to ako keby netrvalo a ked ma to vtahovalo (myslim ze do tranzu) tak z nicoho nic ako keby som dostala strach, ani nie strach ale strasne by zacalo byt srdce a to som sa nadychla velmi zhlboka a zase nic no ked som nedychala, vydrzala som v tom vtahovani dlhsie ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
5% of base mana
10 sec cast
Yanks the caster through the twisting nether back to . Speak to an Innkeeper in a different place to change your home location.
skusal, celkom popici
Vymyslel som si vlastnu techniku a funguje....aspon u mna.
Ked zaspavam, predstavujem si spiralu ktora sa staca do samej seba a ja idem stale hlbsie a hlbsie pri plnom vedomi a po nejakom case sa predomnou zacne tvorit sen, zacnem vidiet obrazy a ja si uvedomujem, ze som zacal snivat.
Ale vyzaduje si to maximalnu sustredenost jedno zavahanie a nepodari sa to.
Od kedy spavam menej ako 4 hodiny denne, tak sa mi to casto uprostred noci stane aj spontanne, telo kapituluje no ja som normalne culy... Potom nastava len prekvapenie, ked dalej tukam do klavesnice a nic sa nedeje
A mam vselijake zazitky s OOBE... Napis TS, ked tak
ale najhordi pocit co sa mi stal bolo ked som spala a vedela som ze spim a strasne som sa chela uz zobudit ale som to nedokazala. proste otvorila som oci a "zobudila " sa ale to bolo tiez len v ramci snu, niekolko krat po sebe kym som konecne vstala. co ja viem nemala som z toho dobry pocit
k tomu AC neskúšala som to. Dosť som o tom čítala ale skúšať som to ešte neskúšala, mám s toho trošku obavy asi