nanajvýš 2-3 dni ...dlhšie nie ...ja na tieto "overené" a človeku "prirodzené veci" čo sú teraz "in" nie som .... poznám sa a poznám svoje telo a viem čo mu robí dobre - ja proste potrebujem k životu teplé zeleninové polievky a ak ich nemám tak mi nie je dobre,je mi zima a celé trávenie mám nejaké zlé - nebudem si preto škodiť a vynechávať niečo zo svojho jedálnička iba preto, že je "in" to tak robiť ....
vitarianstvo sa mi nepaci
to by som nemohla jest vela mojich oblubenych jedal
clovek moze jest sucasne surovu i tepelne upravenu zeleninu takze o tie ziviny ktore sa zevraj pri tepelnej uprave stracaju , nepride.
@sveter "1,5 dňa som vegánčila a nebolo mi z toho dobre"
ono dosť záleží na tom, čo potom konzumuješ.
ak to berieme ako diétu (s prostým vylúčením všetkého živočíšneho), tak je skoro isté, že sa nebudeme cítiť dobre.
zároveň, živočíšne produkty (hlavne materské mlieko) sú dosť návykové, takže je zrejmé, že po odpojeníodkojení to nemusí byť vždy lahoda .D ale už si nepamätám, čo si k tomu písala a či vôbec niečo.
@obliviate
pescetariástvo, aneb: ryby nemajú tvár ani nedokážu cítiť bolesť a vlastne rastú na stromoch v delte Váhu a Hrona. .)
@thrwtchr stravujem sa tak kvoli tomu ze je to zdrave
nemyslim si ze ryby necitia bolest a to ani nie je filozofiou percetarianstva. Je to len forma diety.
@thrwtchr zdrave je to z mojho pohladu
vacsina mojej stravy je zeleninova , obilninova a semtam ak mam moznost tak si dam aj rybu .
a nie nie je to veganska faza
niesom veganka
veganstvo nema fazy (co ty urcite vies)
to moj sposob stravovania ma fazy
ok, už viem, čo to znamená
Nie, nepríde mi to zdravé. Hlavne pre zimomrivých ľudí.
Ale chutné to ja, chutnala som také pochúťky na jednom trhu zdravej výživy. Fakt dobré. Ale jesť to stále? Ee.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
aj tak si myslím, že je hlúposť 100% nasledovať nejaký štýl stravovania, treba si to prispôsobiť podľa seba :letim:
proste sa to šíri.
ja som ho vyskúšal nastopro a vlastne perpetuálne skúšam.
neberiem to už ale ako stravovací štýl, ale ako svoj default režim terazky.
v súčasnosti sem-tam pár dní.
vitarianstvo sa mi nepaci
to by som nemohla jest vela mojich oblubenych jedal
clovek moze jest sucasne surovu i tepelne upravenu zeleninu takze o tie ziviny ktore sa zevraj pri tepelnej uprave stracaju , nepride.
ono dosť záleží na tom, čo potom konzumuješ.
ak to berieme ako diétu (s prostým vylúčením všetkého živočíšneho), tak je skoro isté, že sa nebudeme cítiť dobre.
zároveň, živočíšne produkty (hlavne materské mlieko) sú dosť návykové, takže je zrejmé, že po odpojeníodkojení to nemusí byť vždy lahoda .D ale už si nepamätám, čo si k tomu písala a či vôbec niečo.
@obliviate
pescetariástvo, aneb: ryby nemajú tvár ani nedokážu cítiť bolesť a vlastne rastú na stromoch v delte Váhu a Hrona. .)
nemyslim si ze ryby necitia bolest a to ani nie je filozofiou percetarianstva. Je to len forma diety.
len som netušil, že vegánstvo môže byť tiež pokladané za takúto fázu v strave.
vacsina mojej stravy je zeleninova , obilninova a semtam ak mam moznost tak si dam aj rybu .
a nie nie je to veganska faza
niesom veganka
veganstvo nema fazy (co ty urcite vies)
to moj sposob stravovania ma fazy
Nie, nepríde mi to zdravé. Hlavne pre zimomrivých ľudí.
Ale chutné to ja, chutnala som také pochúťky na jednom trhu zdravej výživy. Fakt dobré. Ale jesť to stále? Ee.