Ľudia, pls, vie mi niekto povedať, prečo ešte stále nie sú predbežné výsledky z prijímačiek??? Vraj ostatné odbory ich mali na druhý deň...všetci čo tam robili, to tvrdia...len ja stále nechápem, prečo na tlmočníctvo AJ a NJ doteraz nič, keď som ich robil
Mno ja tam tiež mám že 5.7., ale nechápem...všetci mali na druhý deň---ozaj a dostal si sa na tie výsledky cez ich stránku? Bo mne to tam blokuje, našla som to cez google
No ja mam este aj tu smolu, ze skola, ktoru mam ako poistku ma zapis 14.7., tak dufam ze ked sa tam zapisem (brat ma skoci zapisat), ze sa bude dat odpisat, keby na nahodou zobrali do nitry. Da sa to??
Vy tam mate aspon napisane kedy budete vediet ci ste prijati. Ja tam okrem poctu bodov ktore som dostal za test a este nejakych dalsich 6 bodov nic ine nevidim.
Btw ti co ste tam robili primacky na informatiku,neviete kolko bol maximalny pocet bodov za test?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Btw ti co ste tam robili primacky na informatiku,neviete kolko bol maximalny pocet bodov za test?
veľmi, veľmi súrne by som to potrebovala vedieť!
lebo odchádzam do zahraničia 2x po sebe a neviem či sa trafia s termínom zápisu vtedy, keď mi to bude vyhovovať
splnomocnenie a papierovačky sú najmenší problém oproti tomu, že by sa to nedalo
ďakujem
jak som ja sla minuly rok do prvaku, tiez sme mali typka zapisaneho, ale nakoniec nenastupil, lebo siel inde D
a vysledky ved do 30. dni D musite cakat