Aj vas to tak stve, ked musite cakat niekolko dni na vysledky zo skusky? Lebo mna strasne A hlavne takto ze ked je skuska v piatok (ako dnes), tak treba cakat do pondelka. Minule museli niektori cakat dokonca cele vianocne prazdniny! Ved to by som sa a
no mna to ani prilis nestve - cim neskor sa dozviem, ze som nespravil, tym dlhsie sa ma drzi bezstarostna nalada
A hlavne ako naposledy.. chytil som vynikajuce miesto - takze sa dalo opisovat, co bol uplny zazrak - opisal som z knihy (ktoru pisala dotycna, co nas aj skusala) a ked jej to odovzdavam, tak mi tak neuveritelne potesujuco oznamuje, ze som nespravil, nakolko sa jej to zdalo byt nedostacujuce
ee, to uz je nieco viac ako smola, ked tu skusku robim uz asi 5. krat a vzdy som to odovzdal vypracovane a vzdy si tam nasla nieco, co sa jej nepacilo ..ja uz sa nad tym ani nerozculujem, nastava, ta horsia faza - je mi to smiesne
7. ale obcas je to na hovno ked sa musis dvakrat trepat do skoly ...ale ta zvedavost ze ci som spravil mi neda ...ale zas cakat zbytocne je tiez blbost
eeemmm, mne je to fuk v podstate, pokial som si istá, že som to aspoň spravila...ale teraz posledné písomné hodnotenie som dokaličila ako sa dalo, tak som bola riadne nervózna, či som vôbec zrobila, keby som bola v druháku, mala by som to v paži, ale keď chcem štátnice, musím mať kredity a mám ich presne aj s tym zasratým predmetom, našťastie ho mám, dobre som si vydýchla
no ja som raz cakala ny vysledok 3 tyzdne. vola to moja prva skuska a vysledok som sa dozvedela az po poslednej. ale to bol taky divny skusajuci. skuska o 6 vecer a on tam ani neprisiel. a n prednasky som k nemu vobec nechoodila lebo v kuse riesil Bratislavske krizovatky (na podnikovom hospodarstve )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
A hlavne ako naposledy.. chytil som vynikajuce miesto - takze sa dalo opisovat, co bol uplny zazrak - opisal som z knihy (ktoru pisala dotycna, co nas aj skusala) a ked jej to odovzdavam, tak mi tak neuveritelne potesujuco oznamuje, ze som nespravil, nakolko sa jej to zdalo byt nedostacujuce
Mne sa to ešte nestal