Aká je vaša Vysnívaná náplň prace? Bez ohľadu na kolektív, krajinu, plat..
Má to,čo robíte nejaký zmysel alebo je to len prostriedok na zarobenie peňazí?
Nedokázala by som dlhodobo robiť niečo, čo ma nebaví. Takto som robila sezónne v Taliansku, ked som oberala jahody, zarobila si 2tisíc euro ale viac by som to nerobila. Čiže radšej asi s takým priemerným platom ale niečo, čo by ma naplňalo.
robit 2 dni do tyzdna nieco kreativne a dalsich 5 dni sa vneovat mojim aktualnym konickom... alebo pracovat na akademickej pode, robit vyskumy a prednasat
Učiteľka na univerzite - k tomu sa blížim a láka ma aj podnikateľská poradkyňa, manažérka inovácií & start-upov, psychologička, psychosomatička, knihovnícka, kuchárka, spisovateľka, lektorka kreatívnych kurzov
neviem, preto mám z budúcnosti nehorázny strach, lebo si neviem predstaviť povolanie, ktoré by ma dlhodobo bavilo. Ale minimálne istá forma autonómie a voľno - najbližšie ako som sa dostal k forme práce, ktorá by ma bavila je štátny sektor - ekológ a popri tom doma dielňa. Alebo práca v čajovni - každopádne si neviem predstaviť mať v tejto oblasti nadriadeného, to je takmer vždy vykorisťovanie a podceňovaná práca a nepotrebujem aby mi niekto dával najavo každú sprostú chybu.
akákoľvek oblasť laboratórnej medicíny, čiže prakticky to , čo aj študujem je moja vysnivana pracovná náplň ale v mojich najhlbších snoch si predstavujem seba ako prednášam na vysokej škole niečo, čo ma baví a čomu rozumiem
Určite zdravotníctvo, ošetrovanie ľudí, buď ADOS (to sa mi dúfam splní, ak spravím školu) alebo na pohotovosť alebo do sanitky... proste niekde, kde aj využijem všetko zo školy
Svoju momentálnu prácu mám rada, ale nie je dostatočne odborná, aj keď sa pcham do každej odbornejsej veci... stale to je málo a teším sa, keď pôjdem inam
Ako tak čítam komenty, tak som tuším jediná s niečím úplne odveci
Ale teda určite niečo s hudbou. Či už ako hudobníčka, vokalistka, gitaristka alebo len pracovať v nahrávacom štúdiu. Skrátka toto je môj sen. Aj keď niekedy uvažujem nad iným odvetvím, vždy sa vrátim k hudbe
@poke preco? sak praca pre niekoho ineho aj tak nie je o peniazoch, tam sa velke sumy zarabat nedaju. Tak preco si teda nevybrat nieco co ta bavi a skutocne peniaze zarabat pomimo?
@charlie1 lenže je to otročina. Ráno vstávaš každý deň o 5tej ráno na raňajky a potom ideš na plantáž oberať. Máš defakto prestávky iba na wecko a polhodku na obed, inak robíš až do zotmenia.
Kreatívna a technicky zameraná práca. Niečo kde si človek musí potrápiť hlavu a potom vidí aj výsledok a ako funguje v praxi.
Napr navrhovanie / modelovanie rôznych konštrukcií v 3D CAD. Alebo priemyselná automatizácia, navrhovanie logiky celej technológie (nech už ide o akúkolvek).
V podstate to aj robím vo svojej práci len by som to chcel robiť na vyššej úrovni a vo firme kde je k tomu serióznejší prístup.
V hrubych obrysoch - 'ucit zamestnancov pracovat podla istych metodologii' bavi ma odovzdavat vedomosti, zlepsovat veci, vymyslat tie zlepsovania, bavi ma kontakt s ludmi, bavi ma IT a v podstate uz zachvilu nieco take budem aj robit neznasam monotonnost.
A este by som si vedela samu seba predstavit ako ulet - badass coffee barista kde by som mohla uletiet na obliekani a vizazi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a teda som softverovy vyvojar, viac-menej webstranky a vsetko okolo toho
Aj keby to robím zadarmo.
alebo rychla zachranna sluzba
a ako spravna annoying pizda tajne tuzim robit vo vape shope
a este mi dakto povedzte, preco preboha vsetko toto vyzaduje intenzivny kontakt s ludmi, ked mne kontakt s ludmi tak strasne ublizuje
Svoju momentálnu prácu mám rada, ale nie je dostatočne odborná, aj keď sa pcham do každej odbornejsej veci... stale to je málo a teším sa, keď pôjdem inam
Ale teda určite niečo s hudbou. Či už ako hudobníčka, vokalistka, gitaristka alebo len pracovať v nahrávacom štúdiu. Skrátka toto je môj sen. Aj keď niekedy uvažujem nad iným odvetvím, vždy sa vrátim k hudbe
A vzdy som chcela napisat knihu ale nemam k tomu dostatocne ego (rolf)
Potom asi praca so zvieratami, utulok, trener, s konmi, tie milujem...
Veda, kvantova fyzika, dost fascinujuce a zaujimave co by ma urcite neomrzelo po case (ako ine)...
Dobrovolnik v praci s ludmi, roznou formou pomoci
Ucitelka, (laka ma obraciat ludi k obrazu svojmu a s detmi by to slo lahko)
Ale nie proste malym detom sa da este dobre vstiepit urcite zakladne veci a vedomosti, ktore by sa podla mna mali ucit viac ako zlomky...
A este umelkinou, maliarkou alebo socharkou
Napr navrhovanie / modelovanie rôznych konštrukcií v 3D CAD. Alebo priemyselná automatizácia, navrhovanie logiky celej technológie (nech už ide o akúkolvek).
V podstate to aj robím vo svojej práci len by som to chcel robiť na vyššej úrovni a vo firme kde je k tomu serióznejší prístup.
A este by som si vedela samu seba predstavit ako ulet - badass coffee barista kde by som mohla uletiet na obliekani a vizazi