Keď ste boli malí, iste ste mali vysnívané nejaké povolanie. Aké? A o akej práci uvažujete ako o ideálnej teraz. Prečo? Myslíte si, že máte reálnu šancu získať túto prácu?
chcem byt uznavanou horsemankou mam smolu, nikdy nebudem ani len mala horsemanka, nieto este trenerka ale tak potom by som chcela robit nieco okolo hudby, neviem presne co.... len nech ma to bavi a uzivi
do 18-tich to bol každy deň až tyždeň niečo ine...
no teraz som prestal snivat mam uz 20 a aj ked nektory sa mi smeju a dokonca vlastna rodina otec, mama brat...sa uškrňaju ked hovorím o tom čim chcem byť tak mi to dava stale viac síl dokazať im a hlavne sebe čo vo mne je!
už dva roky nepremyšlam nad inou pracou ako je stať sa policajtom, no nie hocjakym. smerov je viac co ma zaujma: kriminalista, zasahova jednotka alebo ostrelovač...to je ta "jednoduchšia" praca. ale skutočne ma láka a chcem si ist za svojim snom stať sa profesionalnym vojakom! mozno sa to bude zdat smiešne a nechce sa smeje kto chce moj sen je vstupit do armady USMC!
a ako pise salora od isteho veku chcel byt hudobnikom a teraz je...ja chcem byt vojakom a budem! vylezte mi na hrb
bol som v *parizi* a je to tam nadherne a chcel bi som sa ked si zarobim sa tam prestahovat... moje vysnivane povolanie je *kuchar* a tak bi som chcel stravit cely zivot a tam
Ani neviem . . . niekedy pocas ZDŠ-ky to bol mechanik. Teraz . . . mechanik je pekne remeslo . . . ale mat spinu za nechtami cely zivot . . . a robit na nejakeho smejda? . . . alebo mat vlastnu garaz . . . jednu z tisicov garazi, ktore sa ani poriadne neuzivia . . . a smejdit v nej najzdevastovanejsie popolnice z blizkeho okolia?
ked som bola mala chcela som byt princezna xD potom asi od 7 do 8 rokov som chcela byt doktorka a teraz sa uz 4. rok drzim toho ze: Chcem po gymnázium ist na vysku do Londyna a potom pracovat niekde kde su pocitace cize daco informatikaaa aaaa tháák hh ...zatial mi vsetko vychadza lebo na ZS bolo mojim snom ist na gympel a teraz som! xD
automobilovy pretekar to ale kvoli mojej vyske nie je mozne.
rád by som mal firmu na spracovanie odpadu (hlavne elektroniky) Ale takú, ktorá by dala šancu sociálnym prípadom a takú, v ktorej by bol samozrejmosťou normálny zdravý ľudský prístup k ľudom - zamestnancom, napr. ako je tomu v google, yahoo, facebook... proste priatelske prostredie. K tomuto si veeelmi pomaly robim projekt Ak ma vyhodia zo školy tak skúsim požiadať o dotácie z EU a uskutočniť to
v detstve som chcela byť herečka. a teraz, vlastne tiež herečka alebo fotografka, architektka, webdizajnérka, speváčka, scenáristka, dramaturgička, moderátorka... som na dobrej ceste byť nezamestnanou
hm, ja som chcela byť veterinárkou a teraz hoci študujem sociálnu prácu stále nad tým reálne uvažujem a myslím že sa budúci rok pokúsim tam dostať a tento sen si splniť.Reálne si však myslím že to bude neskutočne ťažké a ak sa tam dostanem budem mať čo robiť aby som dohnala tie vedomosti ktoré oni získali za 4 roky.Ale ak sa tam dostanem budem neskutočne rada.
Ale ešte som sa plne nerozhodla.Stále mám pocit že na to nemám hlavu.
Nuž ale keď to aspoň neskúsim budem to ľutovať do konca života.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
@9 @n0win0u - držím palce
no teraz som prestal snivat mam uz 20 a aj ked nektory sa mi smeju a dokonca vlastna rodina otec, mama brat...sa uškrňaju ked hovorím o tom čim chcem byť tak mi to dava stale viac síl dokazať im a hlavne sebe čo vo mne je!
už dva roky nepremyšlam nad inou pracou ako je stať sa policajtom, no nie hocjakym. smerov je viac co ma zaujma: kriminalista, zasahova jednotka alebo ostrelovač...to je ta "jednoduchšia" praca. ale skutočne ma láka a chcem si ist za svojim snom stať sa profesionalnym vojakom! mozno sa to bude zdat smiešne a nechce sa smeje kto chce moj sen je vstupit do armady USMC!
a ako pise salora od isteho veku chcel byt hudobnikom a teraz je...ja chcem byt vojakom a budem! vylezte mi na hrb
a teraz?? bohvie... teraz budem rada, keĎ preleziem gymplom
rád by som mal firmu na spracovanie odpadu (hlavne elektroniky) Ale takú, ktorá by dala šancu sociálnym prípadom a takú, v ktorej by bol samozrejmosťou normálny zdravý ľudský prístup k ľudom - zamestnancom, napr. ako je tomu v google, yahoo, facebook... proste priatelske prostredie. K tomuto si veeelmi pomaly robim projekt Ak ma vyhodia zo školy tak skúsim požiadať o dotácie z EU a uskutočniť to
a potom psychologička!
myslím, že sa vzďaľujem
Momentálne kariérne ašpirácie ...(ach)
Teraz by som rada robila prekladateľku, no na to treba ešte veľa makať.
ale chcela som byť aj spisovateľkou na plný úväzok, čo však pri mojich nápadoch kvantity a kvality 10ročného dieťaťa nestačí....
nie všetko sa dá, ale skoro všetko áno.
Ale ešte som sa plne nerozhodla.Stále mám pocit že na to nemám hlavu.
Nuž ale keď to aspoň neskúsim budem to ľutovať do konca života.