čim dalej sa to blíži, tym mam vačší strach.Jednak z toho ze kedze na mojich vysvedceniach sa objavili aj 4ky, neviem ci existuje skola, kde mam sancu.Chcem sa opytat, ci poznate VS kde sa nekonaju prijmacie pohovory.
na UCM v Trnave sa nerobia prijímacie pohovory (okrem psychológie tuším). Ale to je skôr nevýhoda ak si mala horšie známky. Práve na prijímačkách máš možnosť dokázať že známky hovno znamenajú. Ak ale prijímačky niesú, zmôžeš tak velké oné.
Neviem preco by si nemala mat sancu na primackach. Ja som tiez mala stvorky na vysvedckach(z matiky, nebojim sa priznat t ) A normalne som sa dostala na vysku cez primacky... A nemusis sa bat, vyska je v pohode, na vacsine sice vladne chaos, ale ludia sa tam k tebe aj inak spravaju, ja za seba hovorim, ze na vyske mi je lepsie, ako mi bolo na gympli
a ty nexces skusit nieco nove? zacat novxy zivot? byt samostna? pre mna je to dost prvorade....a urcite je skola kde beru ber prijmaciek, len si to musis pokukat na nete, ale casto maju daku prospechovu podmienku, ktoru ty nesplnas asi....ale skus, uvidis...
byv. spoluziaka prijali na UKF v NR a to mal na maturitnom ciste 4...a co omg? ja som mal 4 len raz z matiky...na vyska sa da dostat len horsie sa je tam udrzat
no ked som ja zacinala na gympli tak som tiez mala 4..z fyziky,matiky,chemie..a spravila som prijimacky na vysku a som tam, takze ziadne komplexy zo znamok na vysvedceni nemaj.
Inak ludia z UMB prosim vas kde su rozvrhy s vyberovymi a PV predmetmi? lebo by som rada vedela kedy mam svoju taliancinu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Inak ludia z UMB prosim vas kde su rozvrhy s vyberovymi a PV predmetmi? lebo by som rada vedela kedy mam svoju taliancinu