Si na vysokej škole a máš kadejaké podivné skúšky online? Vyznáš sa v nich alebo si niekedy prekvapený, cez čo a akým spôsobom ich musíš spravit? Respektívne aký je tvoj najdivnejší alebo najvtipnejší zážitok?
skúšky máme cez moodle, sú iba písomné a väčšinou ABCDE a hocikoľko správnych... sem tam nejaká dopisovačka čas je väčšinou nastavený 1 otázka 1 minúta
@zelinka A vyznáš sa v tej aplikácii? Lebo nám každý dá link na test cez nejakú inú aplikáciu, niektorá je len formou testu, pri niektorom máme test a popritom videohovor kvôli podváczaniu a niektorí len videohovor a aj s úlohami a so všetkým je taký chaos
áno, všetko máme cez moodle a rovnakým spôsobom.. väčšinou máme každý inak porozhadzované otázky aj odpovede ale test vyzerá rovnako keďže je to cez rovnakú platformu
vcera som mala pisomnu aj ustnu cez webku spolu s dalsimi 9 chlapcami (co mi nie je prijemne ak ani jedneho nepoznam a profesorom, kt na nas pritom kukal, aj ked sme pisali pisomnu aby sme -akoze neodpisovali- ale nevidel nam plochu iba fejsy- ale bolo to divne a bonusova otazka bola napisat vojenske jednotky od najmensej
aj dalsiu skusku som mala cez webku ze sme sa museli vidiet aj pocut
a aj dalsiu som mala aj budem mat cez webku ze ma musia vidiet aj pocut
ale ked sme mali len testik, tak to bolo cez moodle, ale nie abc ale dopisovacky a vypoctove, a to sa velmi nedalo stihat, lebo otazky na dopisanie davali velmi vseobecne/rozsiahle a pri priklade treba porozmyslat a minuta je malo...
a vtipne je asi len to, ze si ludia nevedia nastavit mikrofon
@zelinka Tak keď všetko rovnako, to ste zahojení, ja mám už ozaj chaos v tom.. @Misfit44 Presne tak máme aj teraz mi a keďže predtým to bolo len ako test bez obrazu a s obrazom to mám prvý krát, tak som deň pred testom začala dobre stresovať, či všetko urobím správne, keďže tento spôsob vidím prvý krát..ale tiež máme zakaždým inak, už aj úlohy mi robili problém, keďže sa mi stalo, že sa mi dajaká stratila a musím to doháňať v deň nejakej skúšky..
@lana1010 neboli na to pripraveni tak teraz kuzlia nam sa este stalo ze profesorka nastavila cas testu hodinu dozadu tak k nemu nikto nemal pristup a potom sme robili test o osmej vecer vdaka tomu som zistila ze mam casove pasmo na moodli nastavene na azerbajdzan D
mame prisposobeny informacny system na to, takze v správny čas sa mi otvorí test a odpočítava mi čas a museli sme si zapnúť webkamery. Inak som mala ústnu skúšku cez zoom, to bolo normálne, a budem mať ešte skúšku, že nám sprístupnia súbor s troma témami, a my budeme musieť za 2 hodiny napísať mini esej na jednu z tém.
No ja mam napriklad skusky osobne ale nevadi mi to som asi aj rada osobne je to aj o sympatiach a keby som to mala online zbytocne by ma to rozrusovalo
kamarát doktorant keď som sa ho dávnejšie pýtal, že oni to veľmi neriešia. ....Všetko síce na diaľku, vačšinou cez skype, ten má vačśina ludí, dajú termín, alebo študent si zvolí čas a odpovedajú normalne cez skype.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
aj dalsiu skusku som mala cez webku ze sme sa museli vidiet aj pocut
a aj dalsiu som mala aj budem mat cez webku ze ma musia vidiet aj pocut
ale ked sme mali len testik, tak to bolo cez moodle, ale nie abc ale dopisovacky a vypoctove, a to sa velmi nedalo stihat, lebo otazky na dopisanie davali velmi vseobecne/rozsiahle a pri priklade treba porozmyslat a minuta je malo...
a vtipne je asi len to, ze si ludia nevedia nastavit mikrofon
@Misfit44 Presne tak máme aj teraz mi a keďže predtým to bolo len ako test bez obrazu a s obrazom to mám prvý krát, tak som deň pred testom začala dobre stresovať, či všetko urobím správne, keďže tento spôsob vidím prvý krát..ale tiež máme zakaždým inak, už aj úlohy mi robili problém, keďže sa mi stalo, že sa mi dajaká stratila a musím to doháňať v deň nejakej skúšky..
Načo to komplikovať.