Vyska mi priniesla:
Pozitiva: Viac volneho casu, viac spanku, novych kamaratov, menej stresu, nove info kt. vacsinou zabudnem skorej ako odidem z triedy, samostatnost.
Negativa: Nudne prednasky na kt. som prestal chodit, tazke skusky.
prvé plus (zároveň občas aj smutné mínus): kedže som vypadol na výšku z domu, tak sa na veľa vecí pozerám úplne inak, ako ľudia, čo ďalej žijú doma s rodičmi..
druhá, podstatnejšia viec: najlepšia vec na vysokej škole je jednoznačne to, že sa človek naučí rýchlo analyzovať problém a navrhnúť nejaké riešenie, alebo aspoň zúžiť okruh možných riešení. Tým neustálym tlakom a občas aj stresom buď proste nájdeš efektívne riešenie, alebo letíš a nikoho to netrápi, pretože tu je ďalších x ľudí.
Berie mi kopec peňazí, času a skvelých chvíľ, ktoré som mohol počas toho ako v nej sedím prežiť.
Jediným pozitívom je, že častejšie navštevujem babičku lebo u nej prespavam.
priniesla mi zodpovednosť,vlastný priestor,organizujem si veci podla seba,lásku povedzme (ale to skor mesto než škola),nových priatelov,záujmy...a málo času.
este vacsiu zodpovednost, aku som si myslela, ze mam pred tym, novy pohlad na vela veci, vela veci som pochopila co sa tyka zivota, nove skusenosti, ludia, aj kamarati, stres, obcas samota, aj ked som na vyske.... a vela casu a malo penazi no a tak
Ja som si zo začiatku myslela, že vysoká škola bude pre mňa katastrofa pretože je pre mňa veľmi ťažké spoznávať nových ľudí nakoľko som celkom hanblivá.
Avšak teraz som nadmieru spokojná a priniesla mi viac pozitív ako negatív.
Ja by som povedala, že mi skôr priniesla viac toho negatívneho. Neprispôsobivé spolubývajúce (našťastie len pol roka). Zistila som, že na výške je to podľa mňa o dosť horšie ako na základke, či strednej čo sa týka správania ľudí, ľudia vás neznášajú len preto, že ste zodpovedný, snažíte sa a nie ste ako oni ! No ale nakoniec som sa naučila, že nemám len tak ľahko dôverovať a pomáhať, lebo nakoniec sa to aj tak obráti proti mne ! Ale našla som aj pár kamarátok, naozaj len pár, ale za to nie falošných. Tiež som si vyskúšala "vlastné bývanie" s priateľom. Keď mám pravdu povedať, tešila som sa na výšku, pretože som si myslela, že spoznám nových ľudí, získam kamarátov, ale spoznala som skôr veľa falošných ľudí a jediné čo chcem je skončiť školu čo najskôr.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Našla som si pár kamarátov.
Som viac samostatná, spolieham sa sama na seba.
Prvé 3 veci čo mi napadli
ale mám najlepších spolužiakov na svete, to musím uznať :-S
Pozitiva: Viac volneho casu, viac spanku, novych kamaratov, menej stresu, nove info kt. vacsinou zabudnem skorej ako odidem z triedy, samostatnost.
Negativa: Nudne prednasky na kt. som prestal chodit, tazke skusky.
druhá, podstatnejšia viec: najlepšia vec na vysokej škole je jednoznačne to, že sa človek naučí rýchlo analyzovať problém a navrhnúť nejaké riešenie, alebo aspoň zúžiť okruh možných riešení. Tým neustálym tlakom a občas aj stresom buď proste nájdeš efektívne riešenie, alebo letíš a nikoho to netrápi, pretože tu je ďalších x ľudí.
Jediným pozitívom je, že častejšie navštevujem babičku lebo u nej prespavam.
Avšak teraz som nadmieru spokojná a priniesla mi viac pozitív ako negatív.