Ahoj Chodí z Vás nirkto na dopravnú v Žiline, alebo ste chodili? nevedeli bys m,e mi nejako powedať aká je to škola , či je ťažká , aký kolektív ste mali a hlavne či prijímačky sú ťažke a tak no ... prosím , diki dopredu
@mielikki Tak to máš aj dobrú pamäť. Tak vieš,no langoše,teda tie žilinské sa pomaly ale iste stávajú životne dôležitou vecou pre mňa a zvlášť pre moje rastúce brucho.
najťažšie na prijimackach je matika samozrejme, bol tam este cudzi jazyk tusim a vseobecne vedomosti...ja chodim na PeDAS, odbor cestná doprava. Tento rok som mal statnicovat ale bohuzial kvoli skuske z Automobilových motorov 2, som sa k nim nedostal...takze o rok. Je to celkom dobra skola, som spokojny, ale niektore skusky su fakt tazke. A ak si myslis ze prvy rocnik je najtazsi tak si na omyle, kazdy dalsi rocnik je tazsi a tazsi. Je tam mix ekonomickych a technickych predmetov. Pre mna boli tazsie skusky z technickych predmetov a skusky z matiky su fakt o hubu...ale inak spoko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
No ale počul som,že je to dobrá škola.
a langoše mi nespomínaj, akosi začínam byť hladná